Open Academy

Μπορείς και καλύτερα… με ένα κλικ!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πηγαίνεις στη δουλειά πιο ορεξάτος από ποτέ. Όλοι τριγύρω σου παρατηρούν την αλλαγή: «Καλέ, εσύ λάμπεις!», «Κάτι έχεις κάνει εσύ… πες μας κι εμάς» και η αλήθεια είναι πως το αισθάνεσαι κι εσύ ο ίδιος. Τι έκανες; Επέλεξες να αλλάξεις. Γιατί το έκανες; Γιατί αποφάσισες πως μια ημίμετρη ζωή δεν σου αναλογεί. Πώς το έκανες; Με ένα μόνο κλικ. Πού; Στην Open Academy φυσικά!

Η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση δεν προσέφερε ποτέ ξανά μια τόσο ολοκληρωμένη και πλούσια εμπειρία. Η αυτοβελτίωση δεν έκανε ποτέ περισσότερο καλό τόσο σε εσένα, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο γύρω σου. Επιστρέφεις σπίτι γεμάτος ευγνωμοσύνη και με ένα μόνο κλικ έχεις πρόσβαση στην… επόμενή σου δουλειά, στην καλύτερη σχέση που θα μπορούσες να έχεις ποτέ,  στην καλύτερη εκδοχή του… εαυτού σου.

Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται; Κι όμως είναι! Βάζεις απλά ένα ποτήρι κρασί και πατάς «Play». Ξεκίνησες μόλις το course «Συναισθηματική Νοημοσύνη για καλύτερες σχέσεις παντού», εξου και… η αλλαγή με τους συναδέλφους στη δουλειά (!) κι έπειτα θα αδράξεις την ευκαιρία να φτιάξεις τη διατροφή σου, να ξεκινήσεις διαλογισμό, να χτίσεις την επαγγελματική σου περσόνα στο LinkedIn, να ρυθμίσεις τις οφειλές σου με την Τράπεζα, να μάθεις να διαχειρίζεσαι το στρες καλύτερα, να, να, να… και με ένα στόμα, μια φωνή λες: ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Write your awesome label here.
Και σε όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα που ανακαλύπτεις σταδιακά (αφού τουλάχιστον 5 καινούρια courses ξεκλειδώνουν το μήνα) έχεις συνοδευτικό υλικό αγκαζέ, αλλά και μέντορες τους καλύτερους εισηγητές στο είδος τους. Μα δεν είναι μαγικό; Και όλα αυτά… με ένα κλικ. Από τον καναπέ σου. Την πολυθρόνα σου. Στο γραφείο. Στο γυμναστήριο. Στη δουλειά σου. Εύκολα, γρήγορα και… τόσο ευχάριστα! Εύκολα, γρήγορα και πάντα με την υποστήριξη της ομάδας συνεργατών μας που ανά πάσα ώρα και στιγμή θα απαντήσει σε κάθε σου ερώτημα.

Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, απ’ όπου κι αν είσαι, σε όποιον τομέα κι αν θες να βελτιώσεις τη ζωή σου (στην Open Academy μπορείς σε όλους!) μέρος των εσόδων από τη συνδρομή σου πηγαίνει αυτόματα σε έναν οργανισμό ανθρωπιστικής ωφέλειας και με αυτόν τον τρόπο βοηθάς κι άλλους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τι σημαίνει αυτό; Όσο εσύ αλλάζεις, ο κόσμος γύρω σου γίνεται καλύτερος και για την ακρίβεια… τον κάνεις καλύτερο ΕΣΥ! Σε αυτό το σημείο να σου πούμε «Μπράβο». Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως… τώρα αρχίζει το καλό. Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως… τώρα αρχίζεις ΕΣΥ! Και ναι, αυτό είναι εγγύηση.

Open Academy: Changing the world course by course

Μοιράσου τη γνώση!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα & συνεντεύξεις