Τα Μυστικά του Διαλογισμού

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Καίτη Φαρμάκη

 4.9 (21 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Ο διαλογισμός αποτελεί ένα αληθινό εργαλείο στα χέρια μας, το οποίο μας φέρνει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και προωθεί την ψυχική και πνευματική μας υγεία. Στο Μάθημα αυτό, η Καίτη Φαρμάκη μας δείχνει με τρόπο απλό και κατανοητό πώς μπορούμε να εντάξουμε την Τέχνη του διαλογισμού στη ζωή μας και μαζί με αυτήν την ηρεμία, τη χαρά, την ειρήνη και την αρμονία σε πάσης φύσεως συνθήκες. Ολοκληρώνοντάς το κανείς, θα μπορεί από την επόμενη κιόλας στιγμή να ασκεί διαλογισμό στο σπίτι, στο γραφείο, ακόμα και στο σταματημένο του αυτοκίνητο. 

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 9 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις βασικά στοιχεία για τον διαλογισμό και τα οφέλη του.
 • Εφαρμόζεις στην πράξη τους τέσσερις διαλογισμούς που η Καίτη Φαρμάκη παρουσιάζει.
 • Έχεις αποκτήσει θετική στάση απέναντι στον διαλογισμό και την αξία του για την σωματική, ψυχική και πνευματική σου υγεία.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Επιθυμείς να εντάξεις το διαλογισμό στη ζωή σου;
 • Αναζητάς μια ολόψυχη ζωή εμποτισμένη με ηρεμία και αρμονία;
 • Θέλεις να μάθεις να εξασκείς την ευγνωμοσύνη μέσα και έξω σου;
 • Επιθυμείς όλα τα παραπάνω σε μια κατεύθυνση ολιστική, με άμεσο αντίκτυπο στη ζωή και τον κόσμο γύρω σου;

«Τα μυστικά του διαλογισμού» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Οι διαλογισμοί της Καίτης Φαρμάκη είναι κατάλληλοι για όσους ξεκινούν τώρα και θέλουν να αφιερώνουν λίγο αλλά αποτελεσματικό χρόνο στην άσκηση του διαλογισμού. 

Περιεχόμενα Μαθήματος

Ετοιμάσου να αναπνεύσεις!

Εισηγήτρια:

Καίτη Φαρμάκη

Η Καίτη Φαρμάκη είναι ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα με τα Ελευσίνια Μυστήρια να αποτελούν πυλώνα της κουλτούρας της πόλης και της διαπαιδαγώγησης της. Το 2020 συνδημιούργησε το www.dialogismos.gr με διαλογισμούς στα ελληνικά που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά και στο μυαλό. Με τον διαλογισμό και τις αναπνοές το μυαλό ησυχάζει και η καρδιά βρίσκει τον χώρο που της αξίζει στη ζωή μας. 

Η Καίτη πιστεύει ότι ο καθένας από εμάς φέρει το δικό του φως το οποίο και πολλαπλασιάζεται όταν έρθει σε επαφή με το φως άλλων ανθρώπων δημιουργώντας έτσι έναν νέο καλύτερο κόσμο για όλους μας. Είναι vegan τα τελευταία 20 χρόνια, αγαπάει το βουνό, τις χειμερινές βουτιές και λατρεύει το έτερο site της, το www.anewlife.gr και το σλόγκαν του "Για μια ζωή όπως σου αξίζει". 

Με το course της για τον Διαλογισμό στην Open Academy στοχεύει να δείξει και έμπρακτα ότι ο διαλογισμός μπορεί να μπει στην καθημερινή σου ζωή φέρνοντας την αλλαγή και τη γαλήνη που τόσο επιθυμείς και έχεις ανάγκη.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά, Εξαιρετικό και στην παραμικρή του λεπτομέρεια!!! Συγχαρητήρια στην εισηγήτρια για το μάθημα, την παρουσίαση και την μεταδοτικότητά της. Με απλό, κατανοητό κι έξυπνο τρόπο μοιράζεται αυτό το αξιόλογο περιεχόμενο, διατηρώντας ζωηρό και αμείωτο το ενδιαφέρον. Να προσθέσω, πως δεν θα μπορέσω ν' ακολουθήσω ξανά διαλογισμό, από άλλη φωνή...!!!
Ευαγγελία
⭐⭐⭐⭐⭐
Είναι πολύ καλά οργανωμένο και δομημένο και σε βοηθά να κατανοήσεις το θέμα του μαθήματος.
Μαρία
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ βιωματικό, απλό κ ξεκάθαρο.
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
μια αρκετα ενδιαφερουσα εμπειρια που σε βοηθα να αναπτυξεις και να ανακαλυψεις τον ευατο σου
Στελιος
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ ενδιαφέρον...
ΚΡΙΣΤΙΝΑ 
⭐⭐⭐⭐⭐
Τα βίντεο αυτά ήταν μια καλή έναρξη στο δρόμο του διαλογισμού.
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Μοναδική εμπειρία!!!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Ήταν η πρώτη φορά που έκανα διαλογισμό. Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με τα αποτελέσματα. Θα ξεκινήσω διαλογισμό σε καθημερινή βάση. Αξιόλογο σεμινάριο. Ευχαριστώ!
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 
⭐⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα... εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια μαθήματα. Μέσα από το συγκεκριμένο μάθημα πρώτα από όλα μαθαίνεις να εκτιμάς τον εαυτό σου ενω η στροφή στον εσωτερικό σου κόσμο σε βοηθά να αντιμετωπίσει την δύσκολη καθημερινότητα..... και όχι μόνο!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!
Δήμητρα
⭐⭐⭐⭐⭐
ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!
ΣΟΝΙΑ
⭐⭐⭐⭐⭐
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΠΟΡΤΑ" ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
πολυ βοηθητικο η εισηγητρια μεταδιδει ηρεμια σιγουρια κ μια αισθηση οτι ολα ειναι εφικτα κ ευκολα
elena
⭐⭐⭐⭐⭐
Συναρπαστικό! Με ταξίδεψε!
Joanna 
⭐⭐⭐⭐⭐
Η Καίτη Φαρμάκη μας επεξηγεί πως ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει θετικά την ζωή μας. Δεν είχα ιδέα και με έκανε να συνειδητοποιήσω την δύναμη του διαλογισμού ! Είναι γλυκομίλητη και αυτό βοηθάει πολύ ! Πολλά συγχαρητήρια και την ευχαριστούμε !
Βικυ 
⭐⭐⭐⭐⭐
Μοναδική εμπειρία!!!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ μεταδοτική και κατανοητή σε κάθε επίπεδο..Ενοιωσα ηρεμία και γαλήνη! Namaste
Std
⭐⭐⭐⭐
Δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα να δω. Ήθελα να εστιάσει πιο πολύ στις αναπνοές και στον σωστό τρόπο.
Μαίρη
⭐⭐⭐⭐
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ
⭐⭐⭐⭐⭐
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΜΠΡΑΒΟ!!
ΜΑΡΙΑ
⭐⭐⭐⭐⭐
Αξιόλογο!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐
Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και σίγουρα θα το κάνω στη καθημερινότητα μου
Μαρία Σοφία