Δάνεια: Οφειλές – Ρυθμίσεις - Λύσεις

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Νανά Παπαδογεωργάκη

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ αξιολόγησης)

Η υπερχρέωση και τα κόκκινα δάνεια αποτελούν ένα φλέγον ζήτημα της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων. Ανεξάρτητα από τις αιτίες που οδήγησαν στην κατάσταση της υπερχρέωσης, η διαμεσολάβηση αποτελεί την πιο σωστή επιλογή ώστε να βρεθεί μια δίκαιη αλλά και βιώσιμη λύση και για τα δύο μέρη που εμπλέκονται στην κατάσταση αυτή. Στο μάθημα αυτό, η Νανά Παπαδογεωργάκη μας δίνει χρήσιμες και σαφείς πληροφορίες, αλλά και πρακτικές εφαρμογές προκειμένου να μπορέσουμε να οργανώσουμε και να προγραμματίσουμε τη διαχείριση ενός δανείου, μιας εκκρεμότητας ή μιας οφειλής. 

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 9 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στις οφειλές σου, αλλά και στους τρόπους διαχείρισής τους.
 • Εφαρμόζεις κατάλληλες πρακτικές ώστε να οργανώνεις και να αναλαμβάνεις την ευθύνη των οφειλών σου.
 • Υιοθετήσεις θετική στάση απέναντι στην πρακτική της διαμεσολάβησης ως μέσου διαχείρισης των οφειλών σου.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τον κόσμο των δανείων;
 • Αναζητάς σωστές και έγκυρες συμβουλές διαχείρισης οικονομικών εκκρεμοτήτων και οφειλών προς τις τράπεζες ή τις δημόσιες υπηρεσίες;
 • Επιθυμείς να μάθεις να εφαρμόζεις τις κατάλληλες πρακτικές ώστε να οργανώνεις σωστά τις υπάρχουσες οφειλές σου;
 • Θέλεις να ανακαλύψεις την πρακτική της διαμεσολάβησης και το πώς μπορεί να σε… ωφελήσει;

To «Δάνεια: Οφειλές – Ρυθμίσεις – Λύσεις» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Όχι πια άγχη!

Εισηγητής:

Νανά Παπαδογεωργάκη

Η Νανά Παπαδογεωργάκη είναι Δικηγόρος Αθηνών με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (τομέας Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου) και στο ALBA Graduate Program in Business Studies for law Practitioners (Επιχειρησιακές Σπουδές για Δικηγόρους). Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών από το Ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης και από αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς, όπως, το Harvard Negotiation Institute, ADRg (UK), Toolkit Company. Έχει εκπαιδεύσει και μετεκπαιδεύσει συνολικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Μ. Βρετανία και Ινδία, περισσότερους από 2000 διαπιστευμένους διαμεσολαβητές (βασική εκπαίδευση διαμεσολαβητών, μετεκπαίδευση, διαπραγματεύσεις και διαμεσολάβηση σε εργασιακό χώρο) και έχει διεκπεραιώσει από τις αρχές του 2015 πλήθος διαμεσολαβήσεων με φυσικά και νομικά πρόσωπα, όπως Τράπεζες και Ασφαλιστικές Εταιρείες, μέσω διαπραγματεύσεων και τραπεζικής διαμεσολάβησης. Συμμετέχει ως ομιλήτρια πανελλαδικά σε εκδηλώσεις, συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ημερίδες, παρουσιάσεις και Fora σχετικά με τη διαμεσολάβηση, παρουσιάζοντας τις νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες, αρθρογραφεί σε εφημερίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμμετέχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη της Διαμεσολάβησης.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα με μεμονωμένη εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy ή για 2 έτη από τη στιγμή της μεμονωμένης εγγραφής.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά υπέροχο μάθημα
ΚΥΡΙΑΚΗ 
⭐⭐⭐⭐⭐
ΑΡΙΣΤΗ!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Εκπληκτική εμπειρία, πολύ ωραία παρουσίαση και δομημένη με τέτοια σειρά που μπορείς να κατανόησης το περιεχόμενο . Συγχαρητήρια!!
Δημήτρης
⭐⭐⭐⭐⭐
Καλό
Ανώνυμη κριτική