Challenge your Career with LinkedIn

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Έθελ Αγγελάτου

 4.8 (6 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Ο τρόπος που αναζητάμε συνεργάτες, προωθούμε τη δουλειά αλλά και τις υπηρεσίες μας έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια. Το LinkedIn αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη πλατφόρμα επαγγελματικής δικτύωσης και παρόλο που πολλοί τη χρησιμοποιούν, λίγοι το κάνουν σωστά. Στο Μάθημα αυτό, η Έθελ Αγγελάτου έρχεται να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να διαχειριστούμε σωστά την προσωπική, ή εταιρική μας σελίδα μεγιστοποιώντας στο έπακρο τα οφέλη από την κατάλληλη χρήση της.


Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 10 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις πώς να προβάλλεις σωστά και με επαγγελματισμό την προσωπική, ή εταιρική σου δουλειά μέσω της πλατφόρμας LinkedIn.
 • Αποφεύγεις πιθανά λάθη, υιοθετώντας τους όρους σωστής χρήσης της πλατφόρμας. 
 • Υιοθετήσεις επαγγελματική στάση απέναντι σε πιθανούς συνεργάτες, ή πελάτες σου με τους οποίους θα δικτυωθείς μέσω της πλατφόρμας LinkedIn. 

Σε ποιους απευθύνεται


 • Θέλεις να ξεκινήσεις, ή να βελτιώσεις την επαγγελματική σου παρουσία στο LinkedIn;
 • Επιθυμείς επιτέλους να βάλεις μπροστά την εταιρική σου σελίδα και να φέρεις τα μέγιστα αποτελέσματα;
 • Αναζητάς νέους τρόπους δικτύωσης και εύρεσης συνεργατών;
 • Θέλεις να προωθήσεις τη δουλειά και τις υπηρεσίες σου με τον καλύτερο τρόπο στη νούμερο ένα επαγγελματική πλατφόρμα;


Το «Challenge your Career with LinkedIn» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Προκάλεσε την καριέρα σου!

Εισηγήτρια:

Έθελ Αγγελάτου

Η Έθελ Αγγελάτου δραστηριοποιείται ως LinkedIn Trainer & Consultant, αναδεικνύοντας το Corporate & Employer Brand εταιρειών και των στελεχών τους, ως χρήστες της πλατφόρμας. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 8.500 άτομα μέσω ενδοεταιρικών hands-on workshops και ομιλίες συνεδρίων, και συνεργαστεί με πάνω από 80 οργανισμούς, εταιρείες και συλλόγους. Με αφορμή το πάθος της για την πλατφόρμα του LinkedIn, ίδρυσε την εταιρεία της Ethel Agelatou | GET [in] THE GAME., προκειμένου να ενώσει, να εκπαιδεύσει και να ενημερώνει καθημερινά τους Έλληνες χρήστες του LinkedIn. Παράλληλα, απασχολείται ως Career & Personal Branding Coach και Σύμβουλος HR τα τελευταία 15 έτη, ως Αρθρογράφος Συμβουλευτικών Άρθρων (offline & online) σε θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας, personal branding και Social Media, ενώ διδάσκει ως προσκεκλημένη LinkedIn Instructor στα μεταπτυχιακά προγράμματα του DEREE-The American College of Greece και στο “Professional Diploma in Digital & Social Media” της KnowCrunch. Κατά την επαγγελματική της πορεία έχει εργαστεί σε Recruitment Agencies και HR Departments, στους τομείς στελέχωσης, προσλήψεων, επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Είναι κάτοχος MSc in Human Resources Management του Cardiff, University of Wales και BSc in Business Administration, του DEREE - The American College of Greece.


Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Χρήσιμες συμβουλές δοσμένες σύντομα, με απλό και κατανοητό τρόπο. Η εμπειρία μου ήταν θετική.
Δήμητρα Β.
⭐⭐⭐⭐
Βρήκα πολύ βοηθητικό το υλικό του μαθήματος και πολύ μεταδοτική την εισηγήτρια σε όσα μας μετέφερε!
Κατερίνα
⭐⭐⭐⭐⭐
Μέσω του μαθήματος καλύπτονται βασικά κομμάτια του LinkedIn τα οποία είναι άγνωστα στους περισσότερους χρήστες και αναδεικνύεται η δυναμική του. Οι συμβουλές και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε,ώστε να ενισχυθεί η παρουσία στην πλατφόρμα και να λειτουργήσει ως σύμμαχός μας, ήταν αρκετά χρήσιμες
Τζώρτζια
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες δοσμένες με απλό και κατανοητό τρόπο.
Ελεάννα
⭐⭐⭐⭐⭐
Το μάθημα ήταν εξαιρετικά δομημένο χωρίς να κουράζει τον ακροατή. Μου άρεσε που είχε σε κάποια βίντεο ερωτήσεις για να σε κρατάει σε εγρήγορση. Σίγουρα θα ήθελα λίγα πράγματα παραπάνω να μάθω πχ more sections
Ειρήνη 
⭐⭐⭐⭐⭐
Παρά πολύ ενδιαφέρον! Είχα προφίλ στη πλατφόρμα αλλά δεν ήξερα για όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα μαθήματα! Σίγουρα θα δώσω βάση σε όλα όσα σημειώθηκαν για να έχω ένα καλό προφίλ! Ευχαριστώ πολύ!
Αθηνά