Η Open Academy
Για Eταιρείες

Εταιρείες και οργανισμοί μπορούν να βρουν στην Open Academy έναν πολύτιμο συνεργάτη για δράσεις που κάνουν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης (CSR) ή της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης του προσωπικού τους. 

Παρέχουμε δυο στοχευμένα επίπεδα συνεργασίας:

Write your awesome label here.

1. Δημιουργία Wellness & Business Development Library της εταιρείας σας

Ποιότητα και εξέλιξη: δύο βασικές αξίες της Open Academy. Στην Open Academy σχεδιάζουμε υψηλής ποιότητας μαθησιακές εμπειρίες, αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις σύγχρονες τάσεις στο e-learning.

Μπορείτε να επιλέξετε μαθήματα μέσα από τη βιβλιοθήκη μας που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες θεματολογίες ή να συζητήσουμε μαζί για τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δημιουργήσουμε μαθήματα βασισμένα σε ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Πάντα με περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας, στην Ελληνική γλώσσα, σύνδεση με εξαιρετικούς εισηγητές και βέβαια με την απόλυτη φροντίδα για την απογείωση της μαθησιακής εμπειρίας.
Write your awesome label here.

2. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - Υποτροφίες

Γενναιοδωρία: είναι μια βασική αξία της Open Academy. Θέλουμε να γίνουμε ένας κρίκος μιας αλυσίδας προσφοράς και αλληλεγγύης.

Μπορείτε να διευρύνετε το CSR πλάνο της Εταιρείας σας με την Open Academy, συμμετέχοντας στο όραμά μας για παροχή μαθησιακών ευκαιριών σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Υποστηρίξτε τη δυνατότητα πρόσβασης στη μάθηση μέσα από την παροχή υποτροφιών σε ειδικές ομάδες πληθυσμού σύμφωνα με τις προτεραιότητες της εταιρείας σας.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην επιχείρηση σας;

Επικοινωνείστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε το δικό σας πλάνο.
Write your awesome label here.

Αυτό είναι η Open Academy

Write your awesome label here.
CHANGING THE WORLD, COURSE BY COURSE

Ένα μοναδικό ταξίδι στη γνώση σας περιμένει!