Η Open Academy

Γίνε σήμερα ο κρίκος της πιο δυνατής αλυσίδας και δες τον κόσμο αλλά και τη ζωή σου να αλλάζουν προς το καλύτερο, άμεσα.

Η Open Academy είναι Εκπαιδευτικός, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που ιδρύθηκε από ανθρώπους της Εκπαίδευσης, της Τεχνολογίας, του Επιχειρείν και του Ευ ζην, με σκοπό να παρέχει μαθησιακές ευκαιρίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων ανεξαρτήτως κοινωνικού ή γνωστικού επιπέδου, φύλου και ηλικίας.

Με βασικό άξονα την προώθηση κουλτούρας της δια βίου μάθησης και την πεποίθηση ότι η γνώση έχει αξία μόνο όταν ανήκει σε όλες και όλους, η Open Academy δημιουργεί ποιοτικά μαθήματα στην πιο οικονομική τιμή, στην Ελληνική γλώσσα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες και όλους, να έρθουν σε επαφή με τους πιο έγκυρους και αναγνωρισμένους διδάσκοντες στο είδος τους.
Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, η Open Academy επιστρέφει μέρος των εσόδων της σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία με συνεχή ροή σε όσες και όσους έχουν ανάγκη, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο πολλαπλό θετικό αποτύπωμα.

Οι αξίες της Open Academy

Γενναιοδωρία

Είμαστε γενναιόδωροι με τους συνεργάτες μας, τους υποστηρικτές μας, τους άλλους. Μαθαίνουμε να είμαστε γενναιόδωροι και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Μόνο έτσι προχωράμε.

Ποιότητα

Βάζουμε ποιότητα σε καθετί που κάνουμε. Σχεδιάζουμε μαθησιακές εμπειρίες με στόχο να δημιουργούμε τις συνθήκες για μια νέα προοπτική.

Εμπιστοσύνη

Μαθαίνουμε να επικοινωνούμε, να αλληλεπιδρούμε, να συνεργαζόμαστε. Νοιαζόμαστε για τους άλλους, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Εξέλιξη

Μαθαίνοντας γινόμαστε καλύτεροι, εξελισσόμαστε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η Open Academy σε αριθμούς ΤΩΡΑ (αυξάνονται συνεχώς!)

Ώρες εκπαιδευτικού υλικού

Ήδη διαθέσιμα μαθήματα

Νέο μάθημα
κάθε εβδομάδα

Καταξιωμένοι εισηγητές

Αυτό είναι η Open Academy

Write your awesome label here.
CHANGING THE WORLD, COURSE BY COURSE

Ένα μοναδικό ταξίδι στη γνώση σε περιμένει!