Open Academy

Το personal branding είναι εγωκεντρικό

Αν βάζαμε κάτω τους μύθους και τις αλήθειες αναφορικά με την αξία του personal branding στην επαγγελματική μας πορεία, αδιαμφισβήτητα το «Το personal branding είναι εγωκεντρικό» θα ήταν στο νούμερο ένα της λίστας κατάταξης των μύθων και, μάλιστα, με διαφορά. Σίγουρα, η αντίληψη – πεποίθηση αυτή δεν είναι και η μόνη η οποία μας κρατά μακριά από ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία επαγγελματικής ανάπτυξης, είναι όμως ενδεχομένως η ισχυρότερη, ειδικά σε μια εποχή όπου ακούμε για αυτό όλο και περισσότερο.

Παρά την κρίση που βιώνει η αγορά και ο σύγχρονος επιχειρηματικός κόσμος, με ουκ ολίγες αλλαγές εντός του να ταράζουν τα δεδομένα, πολλοί επαγγελματίες επιλέγουν ειδικούς προκειμένου να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν και να χτίσουν αυτό που λέμε την «επαγγελματική τους περσόνα» με άμεσο στόχο να αφήνουν το αποτύπωμά τους σε κάθε συνθήκη, να αναδεικνύονται τα ταλέντα και οι δεξιότητές τους, να έχουν εν ολίγοις υπόσταση και βέβαια… στο τέλος της ημέρας να αναγνωρίζεται το έργο που επιτελούν.
Write your awesome label here.

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να ανέβει τη σκάλα της ιεραρχίας μόνος του. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή, πείσμα, θέληση αλλά και πρακτικούς τρόπους όπου μετασχηματίζουν το όραμα σε ενέργειες, προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και εδώ έρχεται το μαγικό ερώτημα: Όταν καλείσαι να διαχειριστείς τη δουλειά σου, το περιεχόμενό της, τους συνεργάτες σου, τους υπάρχοντες πελάτες, του υποψήφιους πελάτες, τα επόμενά σου βήματα, τα οικονομικά της επιχείρησής σου και άλλα τόσα που δε φτάνει ο χώρος να γράψουμε, μπορείς να κάνεις ΚΑΙ το personal branding μόνος σου;

Όχι, δεν είναι εγωκεντρικό, ούτε ψυχρό, ούτε απρόσωπο. Είναι μια «σανίδα σωτηρίας» και, ταυτόχρονα, η καλύτερη λύση που αφορά στην επαγγελματική σου εικόνα, η οποία θα φέρει αποτελέσματα άμεσα μέσα από τον πιο συναρπαστικό δρόμο!

Αν όλα τα παραπάνω σε αφορούν και άμεσος στόχος σου είναι να παρουσιάσεις στο κοινό, στους πελάτες, στους συνεργάτες σου την καλύτερη εκδοχή σου, τα ποιοτικά σου χαρακτηριστικά, τις αξίες σου, αλλά και όλα αυτά τα οποία σε διαφοροποιούν στην αγορά από άλλους επαγγελματίες του κλάδου σου, τότε το online course «Personal Branding: Το κλειδί της επαγγελματικής σου επιτυχίας» με την καταξιωμένη Career Coach, Μαρία Παπάζογλου είναι για σένα. Αν θες να ξεκλειδώσεις κι εσύ, λοιπόν, την… καριέρα σου, περισσότερα μπορείς να δεις εδώ.
Open Academy Team

Μοιράσου τη γνώση!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα & συνεντεύξεις