Εξαργύρωσε τα ταλέντα σου δουλεύοντας από το σπίτι

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Βιργινία Γεωργίου

 4.7 (11 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ αξιολόγησης)

Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια αν κανείς έλεγε ότι δουλεύει από το σπίτι θα τον κοιτούσαν περίεργα και σίγουρα θα αναρωτιόντουσαν δυο πράγματα: Τι δουλειά κάνει αλλά και αν αποδίδει οικονομικά αυτό που κάνει. Το να δουλεύει κανείς από το σπίτι ήταν κάποτε τόσο περίεργο όσο το να αγοράζουμε ρούχα από το διαδίκτυο, να παρακολουθούμε εκπαιδεύσεις online, ή να κάνουμε γυμναστική με το κινητό. Τώρα όμως; Η τεχνολογία μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες για να κάνουμε ό,τι θέλουμε, όπως το θέλουμε, από όπου θέλουμε. Το ζήτημα λοιπόν εδώ είναι… να βρούμε τι πραγματικά θέλουμε! Αυτό θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε η Βιργινία Γεωργίου. 

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 8 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τα ταλέντα σου ή/και πώς να τα ανακαλύψεις.
 • Εφαρμόζεις τεχνικές για να γίνεις πιο αποτελεσματική-ος από το σπίτι αλλά και να έρχεσαι κοντά σε όσα μπορείς να κάνεις.
 • Υιοθετήσεις θετική στάση απέναντι στην ανακάλυψη των ταλέντων σου και στην αξιοποίησή τους από το σπίτι.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Θέλεις να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου;
 • Επιθυμείς από εδώ και στο εξής να εργάζεσαι από το σπίτι αξιοποιώντας στο έπακρο την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σου;
 • Αναζητάς έναν «οδηγό» για να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και να τα αναδείξεις σε business;
 • Θέλεις όλα τα παραπάνω να σου αποφέρουν αληθινά κέρδη;

Το «Εξαργύρωσε τα ταλέντα σου δουλεύοντας από το σπίτι» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Εγγραφή σε αυτό το μάθημα

Εισηγήτρια:

Βιργινία Γεωργίου

Η Βιργινία Γεωργίου είναι Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο από το 2013. To υπόβαθρο της είναι στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Είναι μια επαγγελματίας που αξιοποίησε την δύναμη του διαδικτύου για να βοηθήσει Ελληνόφωνους, όπου κι αν κατοικούν, να μάθουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να θέτουν στόχους, να τους υλοποιούν, να ξεκλειδώνουν τα ταλέντα τους και να τα εξαργυρώνουν. Είναι δημιουργός του πρώτου συνδρομητικού προγράμματος coaching στην Ελληνική γλώσσα παγκοσμίως, το "Τhe Greek Positive Hub". Διδάσκει εξατομικευμένα προγράμματα coaching και συνεργάζεται με εταιρείες με στόχο την υποστήριξη των Ελληνόφωνων εργαζομένων τους.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα με μεμονωμένη εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy ή για 2 έτη από τη στιγμή της μεμονωμένης εγγραφής.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
εξαιρετικό βήμα ώθησης για άμεση κινητοποίηση, απλό, κατανοητό, με εντονο το χαρακτηριστικό της ενθάρρυνσης! ευχαριστώ βαθιά!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Μοναδική ομιλίτρια
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετικό, απίστευτη ροή, πολυ τιμές γνώσεις με απλά λογία
Δήμητρα
⭐⭐⭐⭐⭐
Μου άρεσε αρκετά. Ένοιωσα αισιοδοξία παρακολουθώντας το, πολύ περιεκτικό με μικρές κατανοητές ενότητες. Σταμάταγε το βίντεο μόνο του στα σημεία που χρειαζόταν, κάτι που βρήκα εξαιρετικά έξυπνο και βοηθητικό. Η εισηγήτρια έβγαζε μια πολύ θετική ενέργεια και γλυκύτητα με ωραίο λόγο. Θα μου άρεσε εάν είχα οικονομική δυνατότητα να εμβάθυνα μαζί της ακόμα πιο πολύ σε προσωπικό επίπεδο.
ΣΕΒΑΣΤΗ
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ κατανοητή, με ενέπνευσε μου έδωσε ιδέες και πληροφορίες πολύ σημαντικές και βοηθητικές με εμψυχωσε
Αγγελική
⭐⭐⭐⭐
Καλο θα ελεγα
Χριστινα
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ ενδιαφέρον το σεμινάριο και η εισηγήτρια κατατοπιστική και ενθαρρυντική. Πολλά συγχαρητήρια στο Open Academy και την Βιργινία Γεωργίου.
Φωτεινή
⭐⭐⭐⭐⭐
Για κάποιον ο οποίος θέλει να ξεκινήσει από κάπου είναι ένα πολύ καλό εισαγωγικό σεμινάριο το οποίο σε φέρνει σε επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό
ΝΑΤΑΛΙΑ
⭐⭐⭐⭐⭐
Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον ως θέμα, η εισηγήτρια σε εμπνέει με τα λόγια της, οι ασκήσεις είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά υπέροχο και εμπλουτισμένο μάθημα
Κυριακή 
⭐⭐⭐
Ενδιαφέρον
Δέσποινα