Πίνακας οραματισμού για υλοποίηση στόχων

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Βιργινία Γεωργίου

 4.3 (6 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ αξιολόγησης)

Ένα διάσημο ρητό λέει «Πίστεψέ το και θα το δεις» κι αυτό γιατί… όπως πολλοί υποστηρίζουν, η πίστη είναι ο μισός δρόμος για να κατακτήσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Είναι όμως αρκετή; Και στο άλλο μισό της διαδρομής, τι κάνουμε; Ίσως εδώ, ο Πίνακας Οραματισμού, ή αλλιώς Vision Board, μας δίνει τη λύση. Στο μάθημα αυτό, η Βιργινία Γεωργίου, μας δίνει τα βήματα, τη γνώση, την απαιτούμενη παρακίνηση αλλά και την έμπνευση έτσι ώστε να δομήσουμε από σήμερα κιόλας τον δικό μας πίνακα οραματισμού, με τους δικούς μας στόχους, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους, μικρούς ή μεγάλους, και πάντα με σκοπό να ζήσουμε μια ζωή εναρμονισμένη με τις αξίες και το όραμά μας.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 6 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τα βήματα σύνθεσης και δημιουργίας του δικού σου πίνακα οραματισμού.
 • Καταρτίζεις τον δικό σου πίνακα οραματισμού.
 • Υιοθετήσεις θετική στάση απέναντι στη σημασία του οραματισμού όσων επιθυμείς ως καθοριστικό βήμα για την υλοποίησή τους.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Επιθυμείς να φέρεις την Αλλαγή στη ζωή σου;
 • Ψάχνεις έναν τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό για να πραγματοποιήσεις αυτή την Αλλαγή;
 • Αναζητάς μια… παρακίνηση, η οποία θα φέρει αληθινά αποτελέσματα;
 • Θέλεις ένα παρόν και μέλλον πιο κοντά στο όραμά σου για τη ζωή ΣΟΥ;

Το «Πίνακας οραματισμού για υλοποίηση στόχων» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Εισηγήτρια:

Βιργινία Γεωργίου

Η Βιργινία Γεωργίου είναι Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο από το 2013. To υπόβαθρο της είναι στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Είναι μια επαγγελματίας που αξιοποίησε την δύναμη του διαδικτύου για να βοηθήσει Ελληνόφωνους, όπου κι αν κατοικούν, να μάθουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να θέτουν στόχους, να τους υλοποιούν, να ξεκλειδώνουν τα ταλέντα τους και να τα εξαργυρώνουν. Είναι δημιουργός του πρώτου συνδρομητικού προγράμματος coaching στην Ελληνική γλώσσα παγκοσμίως, το "Τhe Greek Positive Hub". Διδάσκει εξατομικευμένα προγράμματα coaching και συνεργάζεται με εταιρείες με στόχο την υποστήριξη των Ελληνόφωνων εργαζομένων τους.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα με μεμονωμένη εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy ή για 2 έτη από τη στιγμή της μεμονωμένης εγγραφής.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά υπέροχο σεμινάριο
Κυριακή 
⭐⭐⭐⭐⭐
Αρκετά βοηθητικό θεωρητικά. Ελπίζω στην πράξη να βοηθήσει !!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐
θα ήθελα παραπάνω στοιχεία , παραδείγματα και να δώ κάποιες ιδέες με κολάζ
XRISTINA
⭐⭐⭐⭐
Ενδιαφερουσα
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐
ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ καλό , θετικό και δομημένο μάθημα! Σου δίνει τρόπους να αξιοποιήσεις ένα σπουδαίο εργαλείο, τον πίνακα οραματισού!!!!
Χριστίνα