Θετική εκπαίδευση ύπνου για βρέφη

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Ζέτα Γάκη

 5.0 (2 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Ο ύπνος είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή ενός παιδιού. Η ποιότητά του συμβάλλει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του και παράλληλα στη ψυχική και πνευματική του υγεία. Όταν όμως δεν έρχεται φυσικά, τι μπορούμε να κάνουμε; Τη λύση έρχεται να δώσει η Θετική εκπαίδευση ύπνου για βρέφη. Στο Μάθημα αυτό, η Ζέτα Γάκη μας παρουσιάζει την καινοτόμα μέθοδό της, η οποία βασίζεται σε σύγχρονες έρευνες και μελέτες. 

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 9 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Αναγνωρίζεις τα σημάδια ανάγκης για ύπνο που παρουσιάζουν τα βρέφη
 • Γνωρίζεις τις βασικές αρχές του ύπνου τους
 • Εφαρμόζεις τα τέσσερα βήματα του ύπνου για βρέφη, εξασφαλίζοντας ένα υγιές, αρμονικό και ασφαλές περιβάλλον
 • Έχεις υιοθετήσει θετική στάση απέναντι στην εκπαίδευση, αλλά και την ίδια τη διαδικασία του ύπνου για γόνιμη ανάπτυξη των βρεφών

Σε ποιους απευθύνεται

 • Θέλεις να βοηθήσεις το μικρό σου να αναπτυχθεί σωστά σε ένα περιβάλλον αρμονίας και ασφάλειας;
 • Επιθυμείς να μάθεις τα τέσσερα βασικά βήματα του ύπνου για βρέφη για να διευκολύνεις τη ζωή τους, αλλά και τη δική σου;
 • Σαν γονέας, ή φροντιστής βρεφών αναζητάς «λύση» στο κομμάτι του ύπνου μέσα από τη Θετική εκπαίδευση;


H «Θετική εκπαίδευση ύπνου για βρέφη» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!


Η καινοτόμα μέθοδος της Ζέτας Γάκη, απευθύνεται επίσης σε μελλοντικούς φροντιστές και γονείς που θέλουν να μελετήσουν τις βασικές αρχές ύπνου των βρεφών. 

Περιεχόμενα Μαθήματος

Κοιμήσου αγγελούδι μου!

Εισηγήτρια:

Ζέτα Γάκη

Η Ζέτα Γάκη είναι η ιδρύτρια πίσω από το μοναδικό "Πρόγραμμα Θετικής Εκπαίδευσης Ύπνου" για βρέφη και μικρά παιδιά καθώς και το κέντρο "Παιδί και Ανάπτυξη", το πρώτο κέντρο για τη θετική ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου. Αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στις Νευροεπιστήμες στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Ασχολήθηκε εκτενώς με τη μελέτη του παιδικού εγκεφάλου όσον αφορά τον ύπνο και την ανάπτυξη, παρακολουθώντας σεμινάρια στον τομέα από κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού. Πλέον, μοιράζεται τις γνώσεις της σχετικά με τον βρεφικό και παιδικό ύπνο και τη θετική ανάπτυξη του παιδιού με απλό και πρακτικό τρόπο με γονείς και εκπαιδευτικούς μέσα από ατομικές συνεδρίες και διάφορα σεμινάρια σε συνεργασία με ομάδες γονέων, ψυχολόγους, δασκάλους κτλ. Ακόμη, είναι ομιλήτρια σε συνέδρια, εκθέσεις και webinars με στόχο την ενημέρωση του κοινού για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά την παιδική ανάπτυξη. Τέλος, στηρίζει τη δράση αρκετών ΜΚΟ με κέντρο το παιδί όπως τη Διάδραση, το Χαμόγελο του Παιδιού κτλ.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ καλό το μάθημα!! Ελπίζω να με βοηθήσει με τον ύπνο του μικρού μου!
Αθηνά
⭐⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετική! Με βοήθησε πολύ στο να μάθω πως πρέπει να λειτούργησω στον ύπνο και όχι μόνο του μωρού μου
Χριστίνα