Social Media: Μια βιωματική προσέγγιση

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Δάφνη Καραβοκύρη

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Τα social media έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά και έχουν αλλάξει όχι μόνο τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πολλοί από εμάς αφιερώνουν ώρες απλά και μόνο για να γίνουν «παρατηρητές» μιας άλλης ζωής, συχνά αυτής που θα ήθελαν να ζουν. Είναι λοιπόν τα social media εχθρός, ή φίλος; Στο Μάθημα αυτό, η Δάφνη Καραβοκύρη έρχεται να «συζητήσει» μαζί μας τον φλέγον ζήτημα των κοινωνικών δικτύων, προσεγγίζοντάς το βιωματικά μέσα από τη δική της εμπειρία.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 9 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τα οφέλη, αλλά και τους κινδύνους που ενέχουν τα social media.
 • Αξιοποιείς σωστά και με μέτρο τα social media, αφού θα έχεις προβληματιστεί περισσότερο για το ρόλο τους.
 • Υιοθετήσεις υγιέστερη και πιο αντικειμενική στάση απέναντι στην παρεχόμενη μέσω των κοινωνικών δικτύων πληροφορία.

Σε ποιους απευθύνεται


 • Θέλεις να αξιοποιείς τα κοινωνικά δίκτυα προς όφελός σου;
 • Επιθυμείς να αποτοξινωθείς από τους «παραμορφωτικούς καθρέφτες» και να αποκτήσεις μια φιλική και θετική στάση απέναντι απέναντί τους στην πράξη;
 • Αναζητάς ένα break από το κινητό σου, αλλά αισθάνεσαι «δέσμια-ος»;
 • Θέλεις να παραμένεις ενημερωμένη-ος, χωρίς να αισθάνεσαι ότι εξαρτάσαι;

To «Social Media: Μια βιωματική προσέγγιση» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!


Περιεχόμενα Μαθήματος

Κάνε τα social media φίλο σου!

Εισηγήτρια:

Δάφνη Καραβοκύρη

Η Δάφνη Καραβοκύρη είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών στο πρόγραμμα του International Baccalaureate, με πτυχίο στη Φιλοσοφία και τις Πολιτισμικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Kent, στην Αγγλία. Δημοσιογράφος για τα Δελτία Ειδήσεων των Ελλήνων του εξωτερικού, σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη, στα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1. Marketing & Sales Manager, για το ομογενειακό κανάλι του ΑΝΤ1 στην Ευρώπη. Επί σειρά ετών, δημοσιογράφος κοινωνικών θεμάτων στο VICE Ελλάδος και παράλληλα παρουσιάστρια της ομώνυμης εκπομπής στον ANT1. Head of Social Media σε μεγάλο κανάλι & Copywriter. Κειμενογράφος ελεύθερης θεματολογίας με προσωπικό blog στο SavoirVille. Youtube channel host, με συνεντεύξεις, προσωποκεντρικής, με βασική εστίαση, στα κοινωνικά θέματα και τους ανθρώπους.


Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά απίθανο μάθημα
Κυριακή