Ψηφιακή επιχειρηματικότητα για νέους επιχειρηματίες και υπάρχουσες επιχειρήσεις

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγητής:
Κωνσταντίνος Φούσκας

 4.8 (7 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Τα τελευταία χρόνια, οι επιχειρήσεις αξιοποιούν την τεχνολογία περισσότερο από ποτέ. Άλλωστε η ίδια, παίζει ρόλο καθοριστικό στην ανάπτυξη, αλλά και την ανέλιξή τους. Η ψηφιακή επιχειρηματικότητα αποτελεί ένα μέσο εξέλιξης και επιτυχίας στα χέρια των επιχειρήσεων, αρκεί να το αξιοποιήσουν σωστά, μέσα από μια κατάλληλα διαμορφωμένη στρατηγική. Στο Μάθημα αυτό, ο Κωνσταντίνος Φούσκας συζητά το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ψηφιακή επιχειρηματικότητα προς όφελός μας και να δημιουργήσουμε τη δική μας ψηφιακή επιχείρηση.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 8 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να οδηγήσουν μια επιχείρηση στην αλλαγή, καθώς και τους τρόπους προετοιμασίας σου για αυτήν.
 • Υλοποιήσεις στην πράξη τα βήματα προς την αλλαγή, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αναπτύξεις τη δική σου επιχειρηματική ιδέα.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Θέλεις να ανακαλύψεις το θαυμαστό κόσμο του ψηφιακού επιχειρείν;
 • Επιθυμείς να δημιουργήσεις τη δική σου ψηφιακή επιχείρηση και να την αναδείξεις σε brand;
 • Αναζητάς τρόπους για να υλοποιήσεις το όραμά σου άμεσα, με μεθοδευμένη στρατηγική για σίγουρα αποτελέσματα;
 • Θέλεις να φέρεις στην ήδη υπάρχουσα επιχείρησή σου την αλλαγή μέσω του ψηφιακού γίγνεσθαι;


Το «Ψηφιακή επιχειρηματικότητα για νέους επιχειρηματίες και υπάρχουσες επιχειρήσεις» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Μήπως η ψηφιακή επιχειρηματικότητα είναι το μέλλον σου;!

Εισηγητής:

Κωνσταντίνος Φούσκας

Ο Κωνσταντίνος Φούσκας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη θέση «Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και Τεχνολογική Καινοτομία» και διδάσκει θέματα σχετικά με την ανάπτυξη καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, ηλεκτρονικό επιχειρείν και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Ασχολείται ερευνητικά και διδακτικά με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα. Έχει υπάρξει μέντορας σε διάφορα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας όπως το Ace-In, το Orange Grove, το Innovathens, το Ekinisi Lab,κα. και σε διαγωνισμούς καινοτομίας, όπως το e-nnovation και το Διαγωνισμό Καινοτομίας iBank, ενώ έχει συμβουλεύσει πάνω από 200 επιχειρηματικές ιδέες. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη συμβουλευτική σε επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, και τη διαχείριση καινοτομίας, και τη μεταφορά τεχνολογίας μέσα από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του European Space Agency (ESA), Technology Transfer initiative. Έχει συμμετάσχει σε καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες με διεθνή παρουσία και κυρίως τεχνολογικό χαρακτήρα

Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Φιλική πλατφόρμα και εύκολη στην χρήση . Εξαιρετικά κατανεμημένο το περιεχόμενο του μαθήματος . Το υλικό περιεκτικό χωρίς να κουράζει και to the point
Debbie
⭐⭐⭐⭐
Το "μάθημα" αυτό πιο πολύ δίνει μία "μυρωδιά" του θέματος και της πολυπλοκότητας που έχει ώστε να αναζητήσει κάποιος περισσότερη γνώση και βοήθεια. Καθαρά για αρχάριους
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Ο εισηγητής κύριος Κωνσταντίνος Φούσκας έκανε μια εξαιρετική ανάλυση των αναγκών , των προϋποθέσεων και των χαρακτηριστικών της ψηφιακής επιχειρηματικότητας για νέους επιχειρηματίες και υπάρχουσες επιχειρήσεις. Το μάθημα του αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική πηγή έμπνευσης και γνώσης
Γεώργιος
⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά υπέροχο
Κυριακή
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ καλό σαν εισαγωγικό μάθημα, γι' αυτό κι ελπίζω ν' ακολουθήσουν περαιτέρω μαθήματα για το συγκεκριμένο αντικείμενο και με παραδείγματα που αφορούν περισσότερο ατομικές και μικρές επιχειρήσεις και λιγότερο μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, ώστε να ταυτιστούμε περισσότεροι μαθητές
Ευαγγελία
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ καλά σχεδιασμένη ύλη μαθημάτων , με ευχάριστη παρακολούθηση.
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
ΑΡΙΣΤΗ!
Ανώνυμη κριτική