Πολλαπλή Νοημοσύνη: Είσαι Genius. Το ξέρεις;

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου

Εισηγήτρια:
Ελένη Γαρυφαλάκη

ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό είδος εξυπνάδας και για διαφορετικούς λόγους ξεχωρίζει. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε μεγάλες προσωπικότητες, αλλά στον καθένα από εμάς. Η νοημοσύνη κάθε ανθρώπου είναι τόσο μοναδική, όσο και το δακτυλικό του αποτύπωμα. Αλήθεια, ήξερες ότι υπάρχουν οχτώ διαφορετικά (και όλα εξίσου συναρπαστικά!) είδη νοημοσύνης; Στο μάθημα αυτό, με τη βοήθεια της Ελένης Γαρυφαλάκη, εξερευνούμε την Πολλαπλή Νοημοσύνη. Μαθαίνουμε όχι μόνο τι είναι και πώς ανακαλύπτουμε τον δικό μας μοναδικό συνδυασμό, αλλά και πώς τα είδη της συμβάλλουν στον τρόπο σκέψης μας κι αποτυπώνονται έμπρακτα στην καθημερινότητά μας. 

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 7 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τα 8 είδη πολλαπλής νοημοσύνης.
 • Ελέγχεις πρακτικά ποιο/α είδος/η νοημοσύνης σε χαρακτηρίζει.
 • Υιοθετήσεις θετική στάση απέναντι σε όλα τα είδη πολλαπλής νοημοσύνης, ανεξάρτητα από αυτό/ά που σε χαρακτηρίζει/ουν.

Σε ποιους απευθύνεται


 • Θέλεις να ανακαλύψεις τα δικά σου είδη πολλαπλής νοημοσύνης;
 • Επιθυμείς να μάθεις και τα οχτώ είδη ανεξάρτητα από αυτά που χαρακτηρίζουν εσένα;
 • Αναζητάς τρόπους να εξερευνήσεις τα ταλέντα σου;
 • Είσαι γονέας ή δουλεύεις με παιδιά και θες να τα βοηθήσεις να ανακαλύψουν τα δικά τους ταλέντα;

To «Πολλαπλή Νοημοσύνη: Είσαι Genius. Το ξέρεις;» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Ανακάλυψε τη Μαγεία σου!

Εισηγήτρια:

Ελένη Γαρυφαλάκη

Η Ελένη Γαρυφαλάκη είναι δημιουργός της παιδαγωγικής θεωρίας SPIN (TEDx Heraklion 2015), η οποία αποτελεί έναν συγκερασμό συναισθηματικής, κοινωνικής και πολλαπλής νοημοσύνης με διδακτική αξιοποίηση, αλλά και δημιουργός του Καλού Αγωγού, του πρώτου χώρου Πολλαπλής Νοημοσύνης στην Ελλάδα, ο οποίος λειτουργεί από το 2013. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Πολλαπλή Νοημοσύνη» (εκδόσεις Διόπτρα 2013), “Smart Babies” (εκδόσεις Φουρφούρι 2020) και «Χαρισματική Εκπαίδευση» (εκδόσεις Φουρφούρι 2021). Σήμερα, πραγματοποιεί δράσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια για την Πολλαπλή Νοημοσύνη στο σχολείο και στο χώρο εργασίας, σε σχολεία και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, γράφει βιβλία και σχεδιάζει εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Με τη θεωρία της Πολλαπλής Νοημοσύνης, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί έχουν ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια τους προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες των παιδιών τους. Όλοι είμαστε ευφυείς, απλά με διαφορετικό τρόπο!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
⭐⭐⭐⭐⭐
Υπέροχη η εισηγήτρια. Εύστοχα παραδείγματα, Πολύ κατατοπιστική .μπράβο!!
Νίκος
⭐⭐⭐⭐⭐
-
ΘΑΝΟΣ
⭐⭐⭐⭐⭐
Ενδιαφέρον και χρήσιμο μάθημα
Μαρία 
⭐⭐⭐⭐⭐
αρχη για προβλματισμο
Τακης
⭐⭐⭐⭐⭐
Για άλλη μια φορά παρακολούθησα ένα σεμινάριο το οποίο μου δίνει 'έξτρα εργασία' και όρεξη να ασχοληθώ και μετά το πέρας του. Γενικά μου αρέσει να ασχολούμαι με θέματα αυτοανάπτυξης /αυτοβελτίωσης, να μαθαίνω κάτι καινούργιο πάνω σε αυτά και η συγκεκριμένη ομιλήτρια μου το προσέφερε αυτό με τις γνώσεις και τον τρόπο αλληλεπίδρασης της. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Δέσποινα 
⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά υπέροχο σεμινάριο
ΚΥΡΙΑΚΗ
⭐⭐⭐⭐⭐
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΤΡΙΑ
Ανώνυμη Κριτική