Εξαρτήσεις: Ουσίες, διαδίκτυο, συνήθειες

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγητής:
Αλέξιος Βανδώρος

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ αξιολόγησης)

«Καλό παιδί», ή ολοκληρωμένος άνθρωπος; To θεμέλιο στη σκέψη όσων θεωρούνται «καλά παιδιά» είναι να παίρνουν αγάπη και αποδοχή. Ποια-ος όμως δεν επιθυμεί να χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης από τους γύρω του; Μήπως υπάρχουν παγίδες στην προσπάθειά μας να γίνουμε «καλά παιδιά»; Μήπως τελικά το αποτέλεσμα είναι να απομακρυνόμαστε από εμάς, αλλά και τους γύρω μας; Στο Μάθημα αυτό, ο Αλέξιος Βανδώρος παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του «καλού παιδιού», αλλά και τρόπους για να πετάξουμε την ταμπέλα και να έρθουμε πιο κοντά στον αληθινό μας εαυτό.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 11 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book Mαθήματος
 • Σημειώσεις Mαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά του ρόλου του «καλού παιδιού».
 • Εφαρμόζεις ειδικές τεχνικές ώστε να αισθάνεσαι, αλλά και να είσαι μια ολοκληρωμένη, μοναδική προσωπικότητα.
 • Υιοθετήσεις στάση αναγνώρισης και αποδοχής του εαυτού σου.
 • Έχεις «χαιρετήσει» το «καλό παιδί» μέσα και έξω σου!

Σε ποιους απευθύνεται


 • Θέλεις να εισπράττεις αγάπη και αποδοχή με τρόπο ειλικρινή κι αυθεντικό;
 • Αναζητάς υγείες σχέσεις παραμένοντας απλά… ο εαυτός σου;
 • Επιθυμείς να αποδεχτείς πλήρως την τέλεια ατελή φύση σου και να ζήσεις μια ζωή εναρμονισμένη με τις αξίες σου;
 • Θέλεις να βγάλεις επιτέλους την ταμπέλα του «καλού παιδιού» από πάνω σου;


To «Όχι πια καλό παιδί» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!


Το Μάθημα αυτό απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να ζει μία ήρεμη πραγματικότητα σε αρμονία με τον εαυτό του και τους άλλους. 

Περιεχόμενα Μαθήματος

Ετοιμάσου να αλλάξεις

Εισηγητής:

Αλέξιος Βανδώρος

Ο Αλέξιος Βανδώρος είναι αρχιτέκτονας και τα τελευταία 15 χρόνια έχει αναπτυχθεί επιχειρηματικά σε μία πλειάδα δράσεων  σε διαφορετικούς τομείς.
Επιχειρηματικά έχει αναπτύξει τον όμιλο επιχειρήσεων του VaCo Group στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης, Κατασκευής, Αντιπροσώπευσης Επίπλων πανελλαδικά.
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει ειδικές αρχιτεκτονικές εκδρομές σε διάφορους προορισμούς ανά τον κόσμο. To 2009 δημιούργησε την ομάδα ArchiTeam, με την οποία έχει πραγματοποιήσει μία σειρά διαδικτυακών ιστότοπων, με ναυαρχίδα το ArchiTravel.
Ασχολείται ταυτόχρονα με την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού με τη χρήση καινοτόμων εφαρμογών και δράσεων.Από το 2016 η διαδρομή του συναντήθηκε με το χώρο του ΑποφασίΖω και ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης ως μαθητής της μεθόδου Καλογήρου και από το 2017 είναι εκπαιδευτής στα βιωματικά σεμινάρια και στις ακαδημίες. Το 2017 πήρε πιστοποιητικό εξειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην «Κατάρτιση στην Συμβουλευτική και το Life Coaching» και το 2018 από το ΕΚΠΑ το «Certificate in Coaching – AC Accredited».Το 2017 έγραψε το ebook με τίτλο  «Personal Branding – το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο».Ο σκοπός της ζωής του είναι να κάνει τον κόσμο ομορφότερο για τον εαυτό του και τους άλλους!
Patrick Jones - Course author

Εγγραφή στα μαθήματα όλων των εισηγητών

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα με μεμονωμένη εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy ή για 2 έτη από τη στιγμή της μεμονωμένης εγγραφής.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Σημαντικό μάθημα!
Γιώργος
⭐⭐⭐⭐⭐
Δυνατές ιδέες
Ανώνυμη Κριτική