Όσα θέλεις να μάθεις για την τράπεζα:
Συναλλαγές, κάρτες, δάνεια

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Σοφία Τσώλη

 4.7 (7 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Η συνεργασία με την τράπεζα δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση, ενώ για πολλούς αποτελεί «πρόκληση». Τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την οικονομική κρίση, η αγορά τραπεζικών προϊόντων έχει γίνει μια διαδικασία δύσκολη και απαιτητική, που συχνά ενέχει πολλούς κινδύνους για πελάτες που δεν είναι εξοικειωμένοι. Στο Μάθημα αυτό, η Σοφία Τσώλη με τρόπο απλό και κατανοητό παρουσιάζει το σύνολο των τραπεζικών προϊόντων και μας συμβουλεύει πότε και πώς πρέπει να τα επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες μας.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 11 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις το σύνολο των τραπεζικών προϊόντων και συναλλαγών
 • Επιλέγεις τα κατάλληλα για εσένα και τις ανάγκες σου τραπεζικά προϊόντα
 • Υιοθετήσεις σωστή και υπεύθυνη στάση απέναντι στις τραπεζικές υπηρεσίες

Σε ποιους απευθύνεται

 • Επιθυμείς να κατανοήσεις καλύτερα και σε βάθος τον κόσμο της τράπεζας;
 • Θέλεις να διευκολύνεις τις καθημερινές σου συναλλαγές;
 • Επιθυμείς να αποταμιεύεις σωστά και προς όφελός σου;
 • Αναζητάς τρόπους για να μάθεις να αποφεύγεις πιθανούς κινδύνους; 

To «Όσα θέλεις να μάθεις για την τράπεζα:
Συναλλαγές, κάρτες, δάνεια» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!


Για την παρακολούθηση του Μαθήματος δεν απαιτούνται σχετικές γνώσεις. Αντίθετα, οποιοσδήποτε μη εξοικειωμένος με τα τραπεζικά προϊόντα θα είναι ιδιαίτερα ωφελημένος με την ολοκλήρωσή του.

Περιεχόμενα Μαθήματος

Μάθε τα πάντα για τις τράπεζες

Εισηγήτρια:

Σοφία Τσώλη

Η Σοφία Τσώλη είναι Business & Financial Coach και Σύμβουλος Διοίκησης. Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στην Τραπεζική & Χρηματοoικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος. Ιδρύτρια της ST Miracle Business, προσφέρει υπηρεσίες Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης, και πραγματοποιεί Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες.

Η ST Miracle Business δημιουργήθηκε για να βοηθήσει φιλόδοξους επιχειρηματίες να βιώσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησής τους, απολαμβάνοντας την ζωή τους με ευημερία και ισορροπία.
Ήδη, στα πέντε πρώτα χρόνια αυτής της πορείας, περισσότεροι από 25 επιχειρηματίες και μέλη του προσωπικού τους έχουν βοηθηθεί στη επίγνωση των επιθυμιών και των στόχων τους, στην διαμόρφωση της στρατηγικής και της τακτικής τους, στη γνώση της οικονομική τους διαχείρισης, στη μεταμόρφωση της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής τους ζωής.
Δημιουργός του εκπαιδευτικού προγράμματος 7 Πυλώνες Business Mindset στο οποίο παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και επιλεγμένα εργαλεία, μέσα από μια δοκιμασμένη μέθοδο που εγγυάται θαυμαστά αποτελέσματα.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
άμεσο, κατανοητό, ευχάριστο, μεταδοτικότητα εισηγήτριας
Σοφία
⭐⭐⭐⭐⭐
Τέλειο μάθημα
Κυριακή 
⭐⭐⭐⭐
Αρκετά καλό και εύστοχο, αλλά επιφανειακό.
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
εξαιρετικη
Iλιαδα 
⭐⭐⭐⭐⭐
Η Σοφία πάντα είναι εξαιρετική. Έδωσε με απλό τρόπο τα σημαντικά σημεία που χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για την τράπεζα. Πολύ χρήσιμο
Ειρήνη
⭐⭐⭐⭐
Με βοήθησε στο να κατανοήσω κάποια πράγματα για της τράπεζες!
Γιώργος 
⭐⭐⭐⭐⭐
Ενδιαφέρον, θα ήθελα να ειναι λίγο πιο αναλυτικό.
Ανώνυμη κριτική