LIVE WEBINAR

ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, 15:00 - 18:00

Το NLP
Αλλάζει την καθημερινότητά σου

Με τη Μαρία Παπάζογλου

Πληροφορίες Workshop

Διάρκεια: 3 ώρες

Μέσα από το Workshop αυτό θα καταλάβεις πως μπορείς να αξιοποιείς τη δύναμη του NLP (ΝευροΓλωσσικός Προγραμματισμός) στην καθημερινότητά σου. Βασικές έννοιες του νευρογλωσσικού προγραμματισμού θα ξεδιπλωθούν μπροστά σου με τον πιο κατανοητό και παραστατικό τρόπο. Δεν θα μείνουμε στη θεωρία, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τον τρόπο και τον βαθμό που οι σκέψεις και συνήθειες μας επηρεάζουν το ποιοι είμαστε, το πώς λειτουργούμε και την πραγματικότητα που βιώνουμε.
Προλάβετε την προνομιακή τιμή των 29€ από 60€, που ισχύει για λίγες ημέρες, δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε αυτό το 3ωρο live webinar.

Αυτό το NLP workshop θα «αναβαθμίσει» όχι μόνο το μυαλό σου αλλά και την καθημερινότητά σου αν:

  • κάποια πράγματα σε δυσκολεύουν πολύ και δεν ξέρεις πως να τα διαχειριστείς
  • θέλεις να «ξεκολλήσεις» από σκέψεις και καταστάσεις που σε κρατούν στάσιμο
  • επιθυμείς να δεις τις δυνατότητες που ακόμα δεν έχεις αξιοποιήσει.
Τι είναι ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός – Το NLP

O νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός είναι μια μοναδική μέθοδος προσωπικής κι επαγγελματικής ανάπτυξης, που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες παγκοσμίως. Είναι το «όχημα» για να εξασφαλίσεις το μέλλον μιας επιτυχημένης καριέρας και μιας ζωής γεμάτη ικανοποίηση. To NLP σε διδάσκει πώς μπορείς να επανα-προγραμματίσεις το μυαλό σου, που στην πράξη σημαίνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κατ’ επέκταση τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Αυτό θα σου προσφέρει περισσότερες επιλογές κι ευελιξία. Θα σε προσανατολίσει στο να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται, για να πετύχεις τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Βεβαίωση Παρακολούθησης 

Με την ολοκλήρωση του Live Webinar θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από την Open Academy.

Εισηγήτρια: Μαρία Παπάζογλου

Career & Executive Coach, Corporate Trainer, NLP Master Practitioner

Write your awesome label here.

Βιογραφικό

H Μαρία Παπάζογλου, Career & Executive Coach, Corporate Trainer, NLP Master Practitioner, υποστηρίζει ιδιώτες, στελέχη και επιχειρηματίες να θέσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους, να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους για να πετύχουν υψηλές επιδόσεις, να δημιουργήσουν μια ισορροπημένη ζωή γεμάτη ικανοποίηση. Εξειδίκευσή της είναι οι ατομικές συνεδρίες Career Coaching και Executive Coaching, σεμινάρια και workshops και το coaching εταιρικών ομάδων. Σύμμαχοι της Μαρίας είναι η 25ετής επαγγελματική εμπειρία της σε τομείς τουρισμού, consulting και επικοινωνίας, οι σπουδές παγκόσμιας κλάσης που έλαβε στο αντικείμενο του coaching και NLP, ο συνδυασμός τεχνικών των πανίσχυρων αυτών μεθόδων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και το αυθεντικό της ενδιαφέρον για την επιτυχία κάθε ανθρώπου με τον οποίο συνεργάζεται. Είναι απόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έχει σπουδάσει coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους συνδέσμους ICF, EMCC, AC και συνεχίζει να μετεκπαιδεύεται συστηματικά στις ΗΠΑ. Έχει πιστοποιηθεί ως NLP Master Practitioner.

Ολοκλήρωση Εγγραφής

Κατάθεση μέσω τράπεζας

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου στην Open Academy πραγματοποιώντας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σου και το όνομα του Webinar

Στοιχεία Λογαριασμού


IΒΑΝ:
GR7101100890000008902426918 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΘΗΣΗ
ΤΡΑΠΕΖΑ:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ:
Το ονοματεπώνυμό σου και ο τίτλος του Webinar.

Αφού ολοκληρώσεις την κατάθεση επιτυχώς θα πρέπει να μας αποστείλεις μέσω email το αποδεικτικό της συναλλαγής στο finance@openacademy.gr έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σου.
Εγγυημένη ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο προηγμένα κρυπτογραφημένα συστήματα στην αγορά.
Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω ασφαλούς δικτύου. Οι πληροφορίες της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται με κανέναν τρόπο. Σεβόμαστε τα ιδιωτικά δεδομένα σας.