Βρες τη φωνή σου!
Μάθε πώς να μιλάς και να σε ακούν

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Νίνα Καλούτσα

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Στο μάθημα αυτό η Νίνα Καλούτσα μας εξηγεί την σημασία που έχει η φωνή μας στις ομιλίες μας και μας προσφέρει απλοποιημένες τεχνικές βελτίωσης της φωνής και του λόγου μας. Μας μαθαίνει πώς να ξεχωρίζουμε μιλώντας με αυτοπεποίθηση σε οποιαδήποτε περίσταση. Ακόμα, δίνει στους γονείς ενδιαφέρουσες πληροφορίες για πράγματα της καθημερινότητας, των οποίων τη δυναμική συχνά αγνοούν στην εξέλιξη και την πρόοδο των παιδιών τους.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

  • 10 Ενότητες Βίντεο Full HD
  • E-book μαθήματος
  • Τεστ Μαθήματος
  • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

  • Έχεις κατανοήσει σε βάθος πόσο σημαντική είναι η φωνή σου και η καθαρή ομιλία.
  • Είσαι σε θέση να βελτιώσεις την αναπνοή σου, την άρθρωσή σου και ό,τι άλλο είναι βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη δημόσια ομιλία, μέσα από απλές ασκήσεις.
  • Γνωρίζεις πώς να διαμορφώσεις το κατάλληλο ηχητικό περιβάλλον για το παιδί σου.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Mάθημα απευθύνεται σε όσες και όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη φωνή και τον λόγο τους και να διαχειριστούν το φόβο της δημόσιας ομιλίας. Επιπλεόν σε γονείς που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν το παιδί τους, βελτιώνοντας το ηχητικό περιβάλλον του.

Περιεχόμενα Μαθήματος

Εισηγήτρια:

Νίνα Καλούτσα

Η Νίνα Καλούτσα, Ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας, είναι κάτοχος διπλώματος και Master Υψιφώνου και Καθηγήτριας Φωνητικής από το Κρατικό Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Δάσκαλοί της υπήρξαν σπουδαίες παγκοσμίως προσωπικότητες της μουσικής και της όπερας. Το 2000, της απονεμήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας το μετάλλιο «Αλεξάντρ Πούσκιν», για την προσφορά της στη διάδοση της ρωσικής φωνητικής μουσικής στην Ελλάδα.

Συνεργάζεται µε πολιτικούς και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών, και προετοιμάζει ομιλητές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για συνέδρια, TEDx, συνεντεύξεις κ.λπ.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν