Ηγεσία Εαυτού.... για να σε κάνεις ό,τι θέλεις

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου

Εισηγήτρια:
Μαριάνθη Καρατζά

 4,9 (27 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Τώρα Αλλάζεις!

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ αξιολόγησης)

Όλοι μας, σε όποια φάση της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε, επιθυμούμε πολύ μια αλλαγή έτσι ώστε να κάνουμε τη ζωή μας ακόμα καλύτερη. Πολλές φορές όμως δε ξέρουμε από πού να κάνουμε την αρχή ή... πώς να ξεπεράσουμε εμπόδια που προκύπτουν. Αλήθεια, τι είναι περισσότερο ωφέλιμο για εμάς να κάνουμε τότε; Πώς θα καταφέρουμε όχι μόνο να τα ξεπεράσουμε, αλλά και να γίνουμε δυνατότεροι μέσα από αυτά, πιστεύοντας ένα κλικ παραπάνω στον εαυτό μας; Στο μάθημα αυτό, η Μαριάνθη Καρατζά μας προσφέρει τεχνικές αλλά και τρόπους για να φτάσουμε στην αλλαγή που επιθυμούμε μέσα από τον πιο σύντομο και συναρπαστικό δρόμο.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 7 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τα ενδεχόμενα εμπόδια αλλά και τη σημασία - αξία των οργανωμένων βημάτων με στόχο την αλλαγή.
 • Εφαρμόζεις κατάλληλες πρακτικές και εργαλεία με στόχο την επίτευξή της.
 • Υιοθετήσεις θετική στάση απέναντι στην αλλαγή, ως μέσο εξέλιξης και προόδου.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Θέλεις να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου, αλλά δε ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;
 • Αναζητάς τρόπους για να προσθέσεις νόημα στην καθημερινότητά σου;
 • Επιθυμείς να μάθεις το πώς να αλλάζεις προς όφελός σου;
 • Θέλεις να ενημερωθείς για τα στατικά στοιχεία που αφορούν την εξάπλωσή τους;
 • Τα θέλεις όλα αυτά μαζί τώρα;!

To «Ηγεσία Εαυτού για να… σε κάνεις ό,τι θέλεις» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια!

Εισηγήτρια:

Μαριάνθη Καρατζά

Εδώ και 15 χρόνια μπλέκομαι συνεχώς με ομάδες! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις υποστηρίζω να αναπτυχθούν και αναπτύσσομαι κι εγώ μαζί τους. Μετά τις βασικές μου σπουδές εκπαιδεύτηκα στη Συστημική Σκέψη από το Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου και εκεί βρήκα τον τρόπο να αποκωδικοποιώ τη δυναμική του πολυφωνικού εαυτού και της ομάδας. Ως πιστοποιημένη Coach από το Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching εστίασα στο πώς ο ηγέτης μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από την ομάδα του. Αυτό όμως που διαμορφώνει περισσότερο από όλα τη δουλειά μου σήμερα είναι η πιστοποίηση στο Diamond Power Index, που βοηθάει τον ηγέτη να αντιλαμβάνεται την επίδρασή του και να την διαχειρίζεται συνειδητά. Βασισμένη στο Process Work στοχεύω να αναπτύσσω την έννοια της βαθιάς δημοκρατίας μέσα στην ομάδα και στην ανάπτυξη της αυτο-ηγεσίας.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα με μεμονωμένη εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy ή για 2 έτη από τη στιγμή της μεμονωμένης εγγραφής.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ καλή εμπειρία.....δόθηκαν βαθιά μηνύματα με απλό τρόπο ώστε να είναι κατανοητά και να σου δίνουν την ώθηση να τα εφαρμόσεις
Φωτεινή 
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολυ χρησιμο μαθημα!με βοηθησε πολυ στο να καταλαβω πραματα για τον εαυτο μου!
MARIA
⭐⭐⭐⭐⭐
εξαιρετικο και πολύ βοηθητικό.
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ ωραία εμπειρία γιατί είναι σαν να έχεις ένα προσωπικό life coach! Σου δίνει το έναυσμα για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου
Ραφαηλια
⭐⭐⭐⭐⭐
Υπέροχο μάθημα
ΚΥΡΙΑΚΗ
⭐⭐⭐⭐⭐
Η Μαριάνθη Καρατζά προσέφερε ένα σύντομο αλλά μεστό παράθυρο γνώσης της Ηγεσίας εαυτού μέσω της προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης. Ένα course που φαίνεται εύκολα ότι φτιάχτηκε με φροντίδα και αγάπη.
Γιώργος 
⭐⭐⭐⭐⭐
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Andreas
⭐⭐⭐⭐⭐
Υπέροχη πληροφορία, διαφωτιστική, δοσμένη με ωραίο τρόπο, με δομή αλλά και γλύκα από την μελιστάλαχτη εισηγήτρια!
Ανώνυμη
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ βοηθητικό θεωρητικά όσον αφορά το κομμάτι της αλλαγής!
Ανώνυμη
⭐⭐⭐⭐⭐
δυσκολες εννοιες διατυπωμενες με απλο τροπο.
Τακης
⭐⭐⭐⭐⭐
συνοπτικό, εμπνευστικό, απολαυστικό
Sofia 
⭐⭐⭐⭐⭐
Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΜΑΡΙΑ
⭐⭐⭐
μια μικρή εισαγωγή στην προσωπική ανάπτυξη, θα ήθελα να ακούσω περισσότερα
ΑΦΡΟΔΙΤΗ 
⭐⭐⭐⭐⭐
Εκπληκτικό, πολύ αναλυτικό, πολύ πλούσιο σε πληροφορίες και παραδείγματα με υπέροχη την εισηγήτρια τόσο στην χροιά της ομιλίας της όσο κ στη ροή του μαθήματος.Συγχαρητήρια !!!
Τακης
⭐⭐⭐⭐
Ηταν πολυ διαφωτιστικο στα δυσκολα σημεια της αλλαγης.
ΖΩΗ 
⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά υπέροχο
Βασιλική 
⭐⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετική ομιλήτής, μεταδοτική και ήρεμη!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
⭐⭐⭐⭐⭐
ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΡΟΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΩΝ, ΟΡΘΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ! ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ!
ΝΑΤΑΣΑ 
⭐⭐⭐⭐⭐
εκπληκτική ομιλία!!
ΜΑΡΙΑ
⭐⭐⭐⭐
Οι δικαιολογίες για να σαμποτάρουμε τον εαυτό μας είναι αμέτρητες...
Δέσποινα 
⭐⭐⭐⭐⭐
Ήταν το πρώτο μάθημα που επέλεξα μεταξύ άλλων,κι αυτό λέει πολλά.... Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη τόσο από την εισηγήτρια όσο κι από τη συνολική εικόνα και τη παρουσίαση του βίντεο
Ανώνυμη Κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Το μάθημα αυτό ήταν μια εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία που βοηθά στο mindset και παρέχει πληροφορίες για την έξοδο από το comfort zone. Συγχαρητήρια!
Ανώνυμη Κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Αυτό το μάθημα ήταν μια πολύ χρήσιμη μαθησιακή εμπειρία που βοηθά στο mindset και την έξοδο από το comfort zone. Συγχαρητήρια!
Ανώνυμη Κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ 
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ κατατοπιστικό!!
Νικόλαος
⭐⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετικά στοχευμένο το περιεχόμενο και ακόμη πιο εξαιρετική η Μαριάνθη. Η στάση της, ο τρόπος διαχείρισης, ο λόγος και η έκφρασή της είναι όλα μοναδικά! Μπράβο! Περιμένουμε και άλλα courses με μεγάλη χαρά.
Ελένη
⭐⭐⭐⭐⭐
ΜΟΝΑΔΙΚΟ
NICOLAS