Επιλογές Καριέρας

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Έθελ Αγγελάτου

 5 (1 κριτική)

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ αξιολόγησης)

Μετά από τρεις βαθιές κρίσεις, με πιο πρόσφατη αυτήν της πανδημίας, ο τρόπος επικοινωνίας προκειμένου να αναδείξουμε τα ταλέντα και τις δεξιότητές μας στον χώρο εργασίας απαιτεί ιδιαίτερο και κατάλληλο χειρισμό. Συχνά μας παρουσιάζονται ευκαιρίες που μας προσκαλούν να τις ανακαλύψουμε και να τις αξιοποιήσουμε στο μέγιστο, κάτι το οποίο δε μοιάζει πάντα εύκολο. Πώς μπορούμε λοιπόν να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τη δυναμική μας ως επαγγελματίες και ταυτόχρονα να την αναπτύσσουμε; Πώς μπορούμε να «κατακτήσουμε» έξυπνους ελιγμούς, ορθή κρίση, δυνατό ηθικό; Για όλα αυτά και άλλα πολλά μας συμβουλεύει η ειδική στα ζητήματα καριέρας, Έθελ Αγγελάτου.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 7 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Αναγνωρίζεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου που σε καθιστούν ανταγωνιστική-ό.
 • Συνεργάζεσαι με τους κατάλληλους πολλαπλασιαστές για την προβολή του έργου σου. 
 • Υιοθετήσεις δυναμική στάση απέναντι στην καριέρα, αλλά και τις δυνατότητές σου. 

Σε ποιους απευθύνεται

 • Θέλεις να κάνεις στροφή στην καριέρα σου;
 • Επιθυμείς να καλλιεργήσεις τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου για να αναδείξεις το ήδη υπάρχον επαγγελματικό σου προφίλ;
 • Αναζητάς μια ένεση ενδυνάμωσης, η οποία θα έχει διάρκεια και θα σου δώσει ώθηση για το επόμενο βήμα;
 • Θέλεις να αισθανθείς πιο έτοιμη-ος για να… πεις ΝΑΙ στην εξέλιξή σου;

Το «Επιλογές Καριέρας» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Επιλέγω καριέρα, επιλέγω ζωή!

Εισηγήτρια:

Έθελ Αγγελάτου

Η Έθελ Αγγελάτου δραστηριοποιείται ως LinkedIn Trainer & Consultant, αναδεικνύοντας το Corporate & Employer Brand εταιρειών και των στελεχών τους, ως χρήστες της πλατφόρμας. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 8.500 άτομα μέσω ενδοεταιρικών hands-on workshops και ομιλίες συνεδρίων, και συνεργαστεί με πάνω από 80 οργανισμούς, εταιρείες και συλλόγους. Με αφορμή το πάθος της για την πλατφόρμα του LinkedIn, ίδρυσε την εταιρεία της Ethel Agelatou | GET [in] THE GAME., προκειμένου να ενώσει, να εκπαιδεύσει και να ενημερώνει καθημερινά τους Έλληνες χρήστες του LinkedIn. Παράλληλα, απασχολείται ως Career & Personal Branding Coach και Σύμβουλος HR τα τελευταία 15 έτη, ως Αρθρογράφος Συμβουλευτικών Άρθρων (offline & online) σε θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας, personal branding και Social Media, ενώ διδάσκει ως προσκεκλημένη LinkedIn Instructor στα μεταπτυχιακά προγράμματα του DEREE-The American College of Greece και στο “Professional Diploma in Digital & Social Media” της KnowCrunch. Κατά την επαγγελματική της πορεία έχει εργαστεί σε Recruitment Agencies και HR Departments, στους τομείς στελέχωσης, προσλήψεων, επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Είναι κάτοχος MSc in Human Resources Management του Cardiff, University of Wales και BSc in Business Administration, του DEREE - The American College of Greece.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα με μεμονωμένη εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy ή για 2 έτη από τη στιγμή της μεμονωμένης εγγραφής.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν