Επικοινωνία #not! Μέρος B'
Βασικές γνώσεις, αρχές και συμβουλές, για να επικοινωνούμε πιο καλά και αποτελεσματικά

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Ζωζέτα Μηλιοπούλου

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Όσα αρνητικά κι αν έχει μια δημόσια ομιλία ή παρουσίαση στη δουλειά (αμηχανία, στρες, σαρδάμ) μπορούμε να τα «μπαλώσουμε». Τι συμβαίνει όμως αλήθεια με τον γραπτό λόγο που… ό,τι γράφει δε ξεγράφει;! Στο δεύτερο μέρος του online course «Επικοινωνία #not!», η Ζωζέτα Μηλιοπούλου αναλύει τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στην επικοινωνία μας και την βοηθούν να γίνει πιο αποτελεσματική. Μεταξύ άλλων, μας δίνει πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση της γραπτής μας επικοινωνίας, τη σύνταξη των επαγγελματικών email, ενώ μοιράζεται μαζί μας τεχνικές ώστε γενικά η επικοινωνία μας να είναι άψογη.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 4 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Καταλάβεις τη σημαντικότητα της γραπτής επικοινωνίας και τους κανόνες της.
 • Γνωρίζεις πώς να συντάσσεις ένα άψογο επαγγελματικό email, ακόμα και αν τα νέα είναι άσχημα.
 • Έχεις στη διάθεσή σου τεχνικές για να βελτιώνεις διαρκώς τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

Σε ποιους απευθύνεται


 • Θέλεις να βελτιώσεις τα επικοινωνιακά σου skills;
 • Επιθυμείς να μάθεις πώς να συντάσσεις σωστά ένα επαγγελματικό email αφού τα… «λόγια κάνουν φτερά, ενώ τα γραπτά μένουν»;
 • Αναζητάς τρόπους για να εξελίξεις συνολικά τη γραπτή σου επικοινωνία;
 • Θέλεις να μάθεις να ελέγχεις τον αυθορμητισμό σου και να είσαι alert για να τοποθετηθείς σε κάθε συνθήκη;

Το «Επικοινωνία #not!» μέρος Β’, είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Εισηγήτρια:

Ζωζέτα Μηλιοπούλου

Η Ζωζέτα Μηλιοπούλου έχει εργαστεί στον χώρο της επικοινωνίας και της δημιουργικής διαφήμισης για πάνω από 25 χρόνια, εστιάζοντας στο δημιουργικό περιεχόμενο και στο ψηφιακό περιβάλλον. Έχει πτυχίο από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, μεταπτυχιακό τίτλο στις πολιτιστικές σπουδές και διδακτορικό στην επικοινωνία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Από το 2003 διδάσκει μαθήματα σχετικά με την επικοινωνία, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ και τα νέα μέσα, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Από το 2015 εργάζεται στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Έρευνές της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά όπως το European Journal of Marketing και το Gender, Work and Organization.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν