Επικοινωνία #not!
Βασικές γνώσεις, αρχές και συμβουλές, για να επικοινωνούμε πιο καλά και αποτελεσματικά
Μέρος Α'

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Ζωζέτα Μηλιοπούλου

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Όταν την έχεις, δεν το ξέρεις. Όταν δεν την έχεις, το ξέρεις και σίγουρα… μπορείς να την καλλιεργήσεις. Τι είναι αυτό; Η Επικοινωνία φυσικά! Μια έννοια τόσο απλή και ταυτόχρονα τόσο δύσκολη. Τόσο αφηρημένη από την μια και απ’ την άλλη τόσο χειροπιαστή. Στο πρώτο μέρος αυτού του online course, η Ζωζέτα Μηλιοπούλου μας μιλάει για την επικοινωνία και μοιράζεται μαζί μας μυστικά για να την καλλιεργήσουμε ως δεξιότητα. Μεταξύ άλλων, μας δίνει πρακτικές συμβουλές για να επικοινωνούμε αποτελεσματικότερα υπό δύσκολες συνθήκες στη δουλειά και μας χαρίζει απλόχερα tips για να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για μία ομιλία ή παρουσίαση.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 8 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Μπορείς να επικοινωνείς πιο αποτελεσματικά, επιτυγχάνοντας στόχους και αποφεύγοντας συγκρούσεις.
 • Αναγνωρίζεις την αξία της ψυχραιμίας σε κάθε σύγκρουση και απέναντι στην τοξικότητα.
 • Είσαι σε θέση να κάνεις την κατάλληλη προετοιμασία για μία ομιλία ή παρουσίαση.

Σε ποιους απευθύνεται


 • Θέλεις να μάθεις τα 5 #yes της καλύτερης επικοινωνίας;
 • Επιθυμείς να πετυχαίνεις τους στόχους σου απλά και μόνο με το… να επικοινωνείς σωστά;
 • Αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις τις παρουσιάσεις σου στη δουλειά;
 • Θέλεις να καλλιεργήσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες με άμεσο στόχο μια… καλύτερη ζωή;

«Τα #not της αποτελεσματικής Επικοινωνίας» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Εισηγήτρια:

Ζωζέτα Μηλιοπούλου

Η Ζωζέτα Μηλιοπούλου έχει εργαστεί στον χώρο της επικοινωνίας και της δημιουργικής διαφήμισης για πάνω από 25 χρόνια, εστιάζοντας στο δημιουργικό περιεχόμενο και στο ψηφιακό περιβάλλον. Έχει πτυχίο από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, μεταπτυχιακό τίτλο στις πολιτιστικές σπουδές και διδακτορικό στην επικοινωνία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Από το 2003 διδάσκει μαθήματα σχετικά με την επικοινωνία, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ και τα νέα μέσα, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Από το 2015 εργάζεται στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Έρευνές της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά όπως το European Journal of Marketing και το Gender, Work and Organization.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν