Η Ενσυνείδητη διατροφή βήμα βήμα

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου

Εισηγητής:
Κωνσταντίνος Ζερβός

 4.9 (14 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

 Η απόλαυση ξεκινά!

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)

Πώς θα ένιωσες αλήθεια αν είχες λιγότερο άγχος στην καθημερινότητά σου; Αν είχες τον τρόπο να ελέγχεις τον παρορμητικό εαυτό σου; Αν δεν τον επέκρινες τόσο συχνά κι αν δεν σε εξουσίαζαν οι σκέψεις σου; Πολύ ωραία έως εδώ. Και τώρα πάμε στο επίμαχο σημείο: Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να τρως ό,τι θέλεις και όσο θέλεις, να το απολαμβάνεις και αυτό να μην κοστίζει ούτε σε κιλά, αλλά ούτε και στην υγεία σου; Φυσικά υπάρχει τρόπος και για αυτό και ακούει στο όνομα «Ενσυνείδητη Διατροφή», ή αλλιώς γευματική επίγνωση. Στο μάθημα αυτό, ο Κωνσταντίνος Ζερβός  μας εισαγάγει στα μυστικά της. Ξεκινάμε;

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 11 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τα βήματα της ενσυνείδητης διατροφής.
 • Εφαρμόζεις πρακτικές της ενσυνείδητης διατροφής, ακολουθώντας μικρά και σταθερά βήματα.
 • Υιοθετήσεις υγιή και αρμονική σχέση με το φαγητό.

Σε ποιους απευθύνεται


 • Θέλεις να αποκτήσεις μια υγιή σχέση με το φαγητό;
 • Επιθυμείς να μάθεις πώς να απολαμβάνεις στο έπακρο κάθε μπουκιά;
 • Αναζητάς τρόπους για να διατηρήσεις την νεοαποκτηθείσα καλή σου σχέση με το φαγητό για ΠΑΝΤΑ;
 • Θέλεις να βάλεις τέλος στα δυσάρεστα συναισθήματα και τις εξαντλητικές δίαιτες;

To «Η Ενσυνείδητη διατροφή βήμα βήμα» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Καμία Ενοχή!

Εισηγητής:

Κωνσταντίνος Ζερβός

Ο Κωνσταντίνος Ζερβός ανέκαθεν είχε μια έμφυτη τάση να βοηθά τους ανθρώπους... όχι μόνο με τη ματιά της αλληλεγγύης, αλλά με εκείνη της αυτοβελτίωσης. Άλλωστε πιστεύει πολύ στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του, καθώς και ότι, τελικά, την τύχη μας την καθορίζουμε οι ίδιοι. Αυτήν ακριβώς τη ματιά έχει και στον τρόπο που δουλεύει. Δουλεύει με υπέρβαρους και παχύσαρκους ανθρώπους εδώ και 15 χρόνια και ενώ οι ίδιοι βλέπουν στον εαυτό τους μόνο περίσσιο λίπος και μια αδυναμία χαρακτήρα να ισορροπήσουν το βάρος τους, εκείνος βλέπει ανθρώπους με πολλά ταλέντα και ικανότητες, παγιδευμένους σε στερεότυπα και αντιλήψεις που έχουν σχεδόν ενσωματωθεί στον καθένα τους. Το συναίσθημα της αποτυχίας ή της μη ικανότητας είναι κυρίαρχο στην έναρξη μιας καινούργιας συνεργασίας και ο επαγγελματίας καλείται να κάνει «μαγικά» προκειμένου να ανταποκριθεί σε ένα γρήγορο, άμεσο και μόνιμο αποτέλεσμα.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐⭐
Πάρα πολύ χρήσιμο!!
Νίκος
⭐⭐⭐⭐⭐
Μου υπενθύμισε πολλά κομμάτια και με βοήθησε να ξαναβρώ κίνητρο.
Χρυσα
⭐⭐⭐⭐⭐
Πάρα πολύ χρήσιμο!!
Νίκος
⭐⭐⭐⭐⭐
ΥΠΕΡΟΧΟ
ΕΛΕΝΑ
⭐⭐⭐⭐⭐
Ήρεμη και βαθιά φωνή που σου δίνει κίνητρα να συνεχίζεις και να ολοκληρώνεις την κάθε ενότητα. Λόγος απλός και κατανοητός, αλλά και πρακτικά παραδείγματα που σε βοηθούν να δεις εύκολα αντιστοιχίες με τη δική σου περίπτωση.
Ελένη
⭐⭐⭐⭐⭐
πολύ καλό σεμινάριο
ΜΑΡΙΑ 
⭐⭐⭐⭐⭐
Μια άλλη οπτική για το φαγητό σε σχέση με τον εαυτό μας! Πολύ καλό
Ιωάννα
⭐⭐⭐⭐
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση
Xρήστος
⭐⭐⭐⭐⭐
Μου αρεσε πολυ!!!
ΤΖΕΝΗ
⭐⭐⭐⭐⭐
διαφωτιστικό
Ανώνυμη Κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
ΑΞΙΟΛΟΓΟ
CHRISTINA
⭐⭐⭐⭐⭐
Απλά υπέροχο σεμινάριο
Κυριακή 
⭐⭐⭐⭐⭐
Τέλειο
Bάια
⭐⭐⭐⭐⭐
Έχω μεγάλη ανάγκη κατανόησης του εαυτού μου άλλα και της διατροφής μου. Είναι μια πολύ καλή αρχή για έμενα, ώστε να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι.Πήρα πολύ δυνατές πληροφορίες. Σας ευχαριστώ
Κωνσταντίνα