Business Development:
Από τη στρατηγική στην ανάπτυξη

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Αγγελίνα Μιχαηλίδου

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ αξιολόγησης)

Το business development, ή αλλιώς επιχειρηματική ανάπτυξη, αποτελεί μια πιο οργανωμένη, συστηματική και επαγγελματική μας ματιά στον κύκλο πωλήσεων που υλοποιούμε μέσω της επιχείρησής μας, η οποία μας βοηθά να δούμε και να μεγιστοποιήσουμε την αξία της. Στο Μάθημα αυτό, η Αγγελίνα Μιχαηλίδου μας δίνει πολύτιμες συμβουλές ώστε να κατανοήσουμε το περιεχόμενο της διαδικασίας αυτής, ενώ παράλληλα λύνει βασικές απορίες για το πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας αλλά και στην προσωπική μας επαγγελματική ανάπτυξη.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 8 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στην έννοια και το περιεχόμενο της επιχειρηματικής ανάπτυξης.
 • Εφαρμόζεις κατάλληλες πρακτικές που θα συμβάλλουν στη στρατηγική και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου.
 • Υιοθετήσεις θετική στάση απέναντι στη σημασία που έχει η κατάλληλη και μεθοδευμένη ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Θέλεις να ανακαλύψεις και να καλλιεργήσεις τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για το business development;
 • Αναζητάς σωστές και έγκυρες συμβουλές για να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;
 • Επιθυμείς να μάθεις τους 4 βασικούς πυλώνες για μια επιτυχημένη επαγγελματική ταυτότητα και να τους κάνεις πράξη;
 • Θέλεις επιτέλους να κινηθείς στην επιχείρησή σου στρατηγικά και να φέρεις τα μέγιστα αποτελέσματα και κέρδη;

To «Business Development: Από τη στρατηγική στην ανάπτυξη» είναι για ΣΕΝΑ!

Περιεχόμενα Μαθήματος

Ξεκίνα τώρα!

Εισηγήτρια:

Αγγελίνα Μιχαηλίδου

Η Αγγελίνα Μιχαηλίδου είναι Γενική Διευθύντρια και partner της εταιρίας RESPONSE AE, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων στελεχών επιχειρήσεων. Εργάστηκε στην Πληροφορική συνδιαμορφώνοντας μεγάλα έργα (Ασφαλιστικο-Τραπεζικό, Λιανικής, Υγείας, Δημόσιο και Βιομηχανία). Ξεκίνησε από την ΙΒΜ ως προγραμματιστής/αναλυτής και μεταπήδησε στις πωλήσεις. Ανέλαβε θέσεις ευθύνης (Siemens, Wincor Nixdorf Hewlett Packard). Διετέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος της NCR Hellas και της Prohealth Hellas. Εργάστηκε ως ανεξάρτητη σύμβουλος τεχνολογίας, από το 2014 είναι επιχειρηματίας, Μέντορας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στο ΟΠΑ, Πάντειο, The Egg, ΣΕΝ, ομαδα ΕΜΠ PROM (F1), εισηγητής αρθρογράφος, συγγραφέας, μέλος Διοικητικών Συμβουλίων και επιτροπών αξιολόγησης.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα με μεμονωμένη εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy ή για 2 έτη από τη στιγμή της μεμονωμένης εγγραφής.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν