Ας μιλήσουμε για Αγάπη

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Αγάπη Καλογήρου

🌟 Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ αξιολόγησης)
Τρόπος Παρακολούθησης: Online άμεσα μετά την εγγραφή

Ένα διάσημο ρητό λέει πως «Ό,τι εκπέμπεις, λαμβάνεις». Κάπως έτσι είναι και η αγάπη. Μια ενέργεια που εφόσον εκπέμψουμε, αυτή και θα λάβουμε. Η ενέργεια αυτή, δίνει στους ανθρώπους και τη φύση τα εκπληκτικά της δώρα. Ζωή, πάθος, δημιουργία, κίνητρο και ενθουσιασμό. Όπως κάθε ενέργεια, έτσι και η αγάπη έχει κάποιους κανόνες ώστε να τη φέρουμε στη ζωή μας και να γευτούμε τους καρπούς της. Για αυτούς τους κανόνες θα μας μιλήσει στο Μάθημα αυτό η ειδική για την αγάπη, Αγάπη Καλογήρου. 

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 7 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book Mαθήματος
 • Σημειώσεις Mαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τις 6 ιδιότητες της αγάπης.
 • Εφαρμόζεις τεχνικές βελτίωσης της σχέσης σου με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους. 
 • Υιοθετήσεις αγαπητική στάση απέναντι στον εαυτό σου

Σε ποιους απευθύνεται

 • Θέλεις να μάθεις τα «μυστικά» της ενέργειας που ακούει στο όνομα αγάπη;
 • Επιθυμείς να χτίσεις μια σχέση αγάπης με τον εαυτό σου, αλλά και τους γύρω σου;
 • Αναζητάς απαντήσεις σε ερωτήματα του στιλ: «Κι αν εγώ δίνω αλλά ο άλλος όχι;»
 • Θέλεις να ζήσεις μια ζωή στην οποία κυβερνήτης θα είναι η… αγάπη;


Το «Ας μιλήσουμε για την Αγάπη» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!


Περιεχόμενα Μαθήματος

Αγαπήσου τώρα!

Εισηγήτρια:

Αγάπη Καλογήρου

Η Αγάπη Καλογήρου πάνω από μια δεκαετία, είναι βασικός ομιλητής και εκπαιδευτής της Μεθόδου Καλογήρου και διακρίνεται για την μεταδοτικότητα, το πάθος και τον ενθουσιασμό της. Ταυτόχρονα, με μια ιδιαίτερη ικανότητα, μέσα από τα σεμινάρια και της Ακαδημίες του ΑποφασίΖω, εμπνέει τους μαθητές μας στο να εξωτερικεύσουν την πίστη και τα ταλέντα που τους είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Νοιάζεται για τον άνθρωπο και η αγκαλιά της είναι τεράστια. Ο τομέας των βιωματικών ασκήσεων αποτελεί έναν ακόμα κλάδο στον οποίο διαπρέπει. Μέλος της ομάδας του ΑποφασίΖω από την αρχή είναι η νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας. Έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις στον τομέα της διοίκησης και ως υπεύθυνη υποστήριξης συνεργατών.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα με μεμονωμένη εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy ή για 2 έτη από τη στιγμή της μεμονωμένης εγγραφής.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐
Απλή κατανοητή και ιδιαίτερα εμψυχωτική. Ενδιαφέρον άνθρωπος με μια ιδιαίτερη μεταδοτικότητα και δοτικότητα
Νικος
⭐⭐⭐⭐⭐
Είναι χρήσιμα αυτά που ακούγονται στα μαθήματα. Αν και πολλά από αυτά είναι αυτονόητα δεν τα συνειδητοποιούμε στην πραγματικότητα και δεν τα εφαρμόζουμε μέχρι κάποιος να μας τα πει. Τα μαθήματα γίνονται με ωραίο και εκφραστικό τρόπο από αυτούς που τα κάνουν.
Κατερίνα