Αλλάζω εγώ, Αλλάζει η σχέση

Παρακολούθησε το online μάθημα όποτε και όσες φορές επιθυμείς αμέσως μετά την εγγραφή σου
ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εισηγήτρια:
Μάρεα Λαουτάρη

 4.9 (24 κριτικές) Διάβασε τις κριτικές

Πληροφορίες Μαθήματος

Συνολική διάρκεια μαθήματος: 2 ώρες (βίντεο, εκπαιδευτικό υλικό, τεστ μαθήματος)
Τρόπος Παρακολούθησης: Online άμεσα μετά την εγγραφή

Η ποιότητα των σχέσεών μας αφορά στην ποιότητα της ζωής μας. Τα πρωτόγνωρα, έντονα και συχνά αντικρουόμενα συναισθήματα που βιώνουμε μέσα από τις σχέσεις μας με τους άλλους, άλλοτε μας ενδυναμώνουν και άλλοτε μας εξαντλούν. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν ένα αέναο πεδίο κατανόησης του ίδιου μας του εαυτού. Στο Μάθημα αυτό, η Μάρεα Λαουτάρη παρουσιάζει τρόπους διαχείρισης των σχέσεών μας ώστε αυτές να μας χαρίζουν χαρά, δύναμη και πάθος για τη ζωή. Η σχέση μπορεί να γίνει στα χέρια μας δύναμη αλλαγής του εαυτού μας, των γύρω μας και ολόκληρου του κόσμου.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

 • 6 Ενότητες Βίντεο Full HD
 • E-book μαθήματος
 • Σημειώσεις μαθήματος (PDF)
 • Τεστ Μαθήματος
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος θα:

 • Γνωρίζεις τρόπους υγιούς διαχείρισης των σχέσεών σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό.
 • Εξασκείς εργαλεία που βοηθούν και εξελίσσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις (λ.χ. η άσκηση της συγχώρεσης).
 • Έχεις αλλάξει στάση απέναντι στις σχέσεις σου με τους άλλους αλλά και απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, κατανοώντας τη δύναμη της διαφορετικότητας.
 • Έχεις ανακαλύψει τη δύναμη των «Θέλω» σου και θα γνωρίζεις πώς να τα επικοινωνείς.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Επιθυμείς να μάθεις να επικοινωνείς ουσιαστικά τις ανάγκες και τα θέλω σου με τον σημαντικό άλλο της ζωής σου;
 • Αναζητάς μια σχέση με κυβερνήτες της την Αλήθεια, την Κατανόηση, το Πάθος;
 • Επιθυμείς όλα τα παραπάνω να τα βιώσεις στην πράξη και να δεσμευτείς σε αυτά;


Το «Αλλάζω εγώ, Αλλάζει η σχέση» είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Οι συμβουλές της Μάρεας Λαουτάρη βοηθούν στην καλή διαχείριση και ενδυνάμωση κάθε είδους σχέσης (φιλικής, γονεϊκής, συντροφικής) ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία των εκπαιδευόμενων.

Περιεχόμενα Μαθήματος

Πες ΝΑΙ στην αλλαγή… σου αξίζει!

Εισηγήτρια:

Μάρεα Λαουτάρη

H Μάρεα Λαουτάρη είναι Ιδρύτρια της εταιρείας 1+1=2 Life & Business Coaching με τη Μέθοδο της Στρατηγικής Παρέμβασης (Strategic Intervention). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στην Εταιρική και Πολιτική Επικοινωνία.

Για 15 χρόνια εργάστηκε σε εταιρείες - «σχολεία» όπως η Spot JWT Athens, η BOLD/Ogilvy & Mather, η Rolls-Royce και η Coca-Cola στον τομέα Εταιρικής Επικοινωνίας. Σπούδασε δίπλα στον κορυφαίο παγκοσμίως Coach, Anthony Robbins.

Πιστοποιήθηκε στο San Diego των ΗΠΑ ως η πρώτη στην Ελλάδα Strategic Intervention Coach από τον Μaster Coach Tony Robbins και την κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο Ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes. Η Μάρεα έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής περισσότερους από 2 χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω των μεταμορφωτικών εργαστηρίων Life Coaching Lab, Business Coaching, Σεμιναρίων και Workshops.

Έχει τη δική της στήλη στην εκπομπή "DOT" στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ κάθε Σάββατο απόγευμα, είναι συνεργάτιδα της εκπομπής VITA του One Channel, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τα σημαντικότερα εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα, ραδιοφωνικούς σταθμούς και sites στην Ελλάδα.

Από τον Απρίλιο του 2019 διατηρεί το προσωπικό της blog "You Matter" στο κορυφαίο γυναικείο site Queen Plus.
Patrick Jones - Course author

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ το μάθημα;

Για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις το μάθημα θα πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή στην πλατφόρμα της Open Academy ή να έχεις αποκτήσει το μάθημα δωρεάν κατά την πρώτη σου εγγραφή. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο μάθημα μπορεις να πατήσεις την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ» που θα βρεις παραπάνω.

Για πόσο καιρό θα έχω πρόσβαση;

Η πρόσβαση στο μάθημα διαρκεί όσο έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy

Σε ποιες συσκευές μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Η Open Academy ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής παρέχει τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν και υποστηρίζει την πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Τέτοιες συσκευές είναι οι σταθεροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Desktop) , οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (Laptop), οι ταμπλέτες (Tablet) , τα έξυπνα κινητά τελευταίας γενιάς (Smartphones) και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). 

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζετε;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας με χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας.

Σε πόσο χρόνο αποκτώ πρόσβαση μετά την εγγραφή μου;

Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην Open Academy αποκτάτε άμεσα πρόσβαση στα μαθήματα και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού υλικού.

Χρειάζεται να έχω πρόσβαση στο Ίντερνετ;

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των βίντεο των μαθημάτων καθώς η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται αποθηκευμένα τα βίντεο των μαθημάτων είναι σε απομακρυσμένους υπολογιστές (Web Servers) για τους οποίους χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Αντίθετα, το εκπαιδευτικό υλικό των μαθημάτων (Σημειώσεις και Ebook) μπορείτε να τα έχετε κατεβάσει ή/και αποθηκεύσει στη συσκευή σας (υπολογιστής / τάμπλετ /  κινητό) νωρίτερα και να τα μελετήσετε χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Μπορώ να παρακολουθήσω παραπάνω από μία φορές το μάθημα;

Φυσικά! Από τη στιγμή που έχεις ενεργή συνδρομή στην Open Academy, μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα όσες φορές θέλεις.

Μαθήματα που μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Βαθμολογία

Κριτικές Μαθήματος

⭐⭐⭐⭐
Καταπληκτικό !!!
Ειρήνη
⭐⭐⭐⭐⭐
Ήταν πολύ όμορφη! Έμαθα αρκετα πραγματα για εμενα και ημουν σε αναζήτηση στο γιατι οι άνθρωποι μπαίνουν σε σχέσεις... τη βρηκα μεσα απο αυτο το μαθημα. Λάτρεψα τις βιωματικές δραστηριότητες και τα βίωματικα παραδείγματα, ειδικά εκείνο του πιστολιού (βία) αλλα επισης δάκρυσα στη τελευταία που έπρεπε να συγχωρέσω το παιδί της φωτογραφίας...θέλει χρόνο η επούλωση και η συγχώρεση. Όπως λέει κ ο φίλος μας ο Τόνυ, τα πάντα που συμβαίνουν στην ζωή μας ειναι για τη βελτίωση μας.
Κυριακή
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ καλό μάθημα με ωραίες ασκήσεις!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετικό μάθημα!!!!!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
πολύ κατατοπιστικό το μάθημα .Η εισηγήτρια έθεσε αρκετούς προβληματισμούς για ότι μας μπλοκάρει στο θέμα σχεσεις!
Ελέν
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ χρήσιμες συμβουλές τις οποίες έθεσα άμεσα σε εφαρμογή.
Αικατερίνη 
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ ουσιαστικό περιεχόμενο, συμπυκνωμένο, ευνόητο, παρουσιασμένο με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο. Μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους για την ποιοτική δουλειά!
Άννα 
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ βοηθητικό και κατατοπιστικό μάθημα και η εισηγήτρια αρκετά εύστοχη μας οδήγησε με επιτυχία σε μονοπάτια αυτοκριτικής και ανάλυσης
Ελέν
⭐⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετικό, με απλά λόγια και βιωματικές τεχνικές σε βάζει στη διαδικασία σκέψης αλλαγής μέσω αυτοβελτιωση και εξέλιξης
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Ήταν καταπληκτικό όντως με βοήθησε πάρα πολύ
Μαρία
⭐⭐⭐⭐
Εξαιρετικό...
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ ευχάριστο, βιωματικό και μου κράτησε έντονο το ενδιαφέρον!
AΓΓΕΛΙΚΗ
⭐⭐⭐⭐⭐
πολύ θετική
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Πολύ ενδιαφέρον μάθημα
ΕΥΓΕΝΙΑ 
⭐⭐⭐⭐⭐
ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ, ΕΥΚΟΛΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ, ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΕ "ΠΡΟΚΑΛΕΙ" ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΑΓΡΑΦΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙΣ
ΛΙΝΑ
⭐⭐⭐⭐⭐
Μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα παραπάνω βίντεο από την κυρία Λαουτάρη γιατί έμαθα πολύ σημαντικά πράγματα για την διαχείριση των ανθρώπινων σχέσεων!Η κυρία Λαουτάρη ήταν εξαιρετική!!! Έγινε ο μέντορας μου!!
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐⭐
Σύντομο και συνάμα πλούσιο το περιεχόμενο
Sofia
⭐⭐⭐⭐⭐
Ευχάριστο. Ωραία δομή. Ωφέλιμο. Ξεκάθαρο και ευνόητο. Πολύ ευχάριστη εμπειρία. Διαφωτιστικό πολύ!
Ελένη
⭐⭐⭐⭐⭐
η εισηγήτρια ειναι καταπληκτική!Με βοηθησε να βρω τα αδυναμα σημεια μου και να βελτιωω τις σχεσεις μου
Ελέν
⭐⭐⭐⭐⭐
Βιωματικές ασκήσεις, μεταδοτικότητα. Νιώθεις γαλήνη και διάθεση για αλαγή
Ανώνυμη κριτική
⭐⭐⭐⭐
Ωραίο μάθημα, πολύ κατανοητή δομή. Νομίζω πώς η ερώτηση στο τεστ για τις ανάγκες επιβίωσης δεν περιλαμβάνει τις σωστές απαντήσεις.
Christos
⭐⭐⭐⭐⭐
Απλές κουβέντες, ταρακούνημα, αυτοβελτίωση με όλη τη σημασία της λέξης
Olia